Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ducin teherbe lehet esni?

Ducin teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Én elég súlyos vagyok 100kg fölött vagyok és szeretnénk babát de félek hogy nem jön össze a súly miatt.Ha van olyan kismama aki ebbe a cipőben jár nyugtasson meg hogy így is lehetek terhes.
2008. febr. 22. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ugyan vékony alkat vagyok, de ismerek olyat, aki ducin esett teherbe és semmi gond nem volt. Szóval ne aggódj, biztos neked is sikerülni fog!
2008. febr. 22. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én!!!!:)

78 kilósan lettem babás,most van rajtam 3.5 kg,de nem érdekel.

Hallottam olyanról,aki 125 kilósan lett várandós,egészséges,szép babt szült.

Ne aggódj!:)

22 hetes kismami

2008. febr. 22. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 79 kilósan lettem terhes,és amikor szülni mentem 91 kilót nyomtam.Másnapra (szülés utáni nap) lement rólam 9,és a kórházból 82 kilósan jöttem ki.Tehát 12 kilót híztam,és 3 maradt meg.
2008. febr. 22. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mindkét fiamnál 103 kg voltam mikor terhes lettem. Ráadásul elsőre összejött mindkettő.

Ugyhogy ne aggódj!!:)

2008. febr. 22. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze,lehetsz terhes,hiszen ez is egyéntől függ.Van olyan duci ismerősöm,aki simán teherbe esett,már 3 gyereke van. Viszont a túlsúly komoly gondot is jelenthet.Az előző hozzászólók még a duci kategóriába tartoznak,100 kg fölött viszont sokkal több lehet a gond.Pl. a terhességi diabétesz is könnyebben alakulhat ki.Van egy barátnőm,aki 100 fölött van,neki viszont komoly hormonális problémái vannak a súlya miatt.Hiába mondta neki a doki,h fogyjon kb. 20 kilót,mert úgy ha meghízik,könnyebb lesz,mint ha még a 100-ra hízik ennyit és nagyobb lesz az esélye a teherbeesésnek is. Megsértődött a dokira,keresett másikat.Azóta mindenfélét kipróbáltak,de megint oda jutottak,h fogynia kéne.Szerintem neked is jobb lenne,ha fogynál 20 kilót,hidd el,sokat jelentene.A baba is jobban érezné magát odabent és a szervezetedet se viselné meg annyira a babavárás.Már az is sokat segítene,ha mondjuk este 6 után nem ennél és napközben minimálisra csökkentenéd a cukor és liszt bevitelt.Azért mondom,h minimálisra,mert pl. a kávédba inkább cukrot tegyél,mint édesítőt,még mindig egészségesebb.Hidd el,nem bántásként írtam,amit írtam,csak látom a barátnőm kützdelmét.Nagyon drukkolok és remélem abba a kategóriába tartozol,akinek így is gond néálkül is sikerül a baba.
2008. febr. 22. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En sajnos a gyogyszer es sport abbahagyasa utan,kozel 20 kg.hiztam.

A parommal 8 honapja vagyunk egyutt,es nem vedekeztunk csak talan az elso honapban.

Meg a menszeszem is ossze vissza jott meg,hol 33 hol 36 napra /elotte nekem orara pontosan 28 napra jott meg/,es decemberben osszejott a baba.

Ugyhogy szeritnem ne aggodj,nagyon sokan vannak akik ducin esnek teherbe,szep is lenne,ha mindenki vekonyan lenne babas,hiszen mindenki mas es mas.

Mielobbi babaladast kivanok

2008. febr. 22. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az első babámmal olyan 115 kilósan estem teherbe. A hetedik ciklusban jött össze. A második babámmal olyan 125 lehettem. Na őrá sokat vártunk, a 18. ciklusban sikeredett. Az első terhességem problémamentes volt. A másodikban vizesedtem és magas lett a vérnyomásom. A doki féltett e terhességi mérgezéstől, de mire az kialakulhatott volna, megszületett a babó. Mindkét szülésem könnyűnek mondható volt, igaz, nagyon széles a medencecsontom.
2008. febr. 22. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!