Megnéznétek a görbémet? Nagyon el vagyok keseredve lehet ebből még babó?
szerintem ígéretes, bár én nem hiszek a hőmérésben, nekem sosem jött be, mégis két gyerek édesanyja vagyok!
bőven lehetsz babás, csak azt nem értem, hogyha már gyógyszert is szedsz és ennyire szeretnétek babát, miért nem bújtok össze lényegesen többet, nekünk a mindennapi együttlét mellett azonnal megfogant a baba, nektek nyilván van valami más nehézség, ami miatt gyógyszert kell szedni, de szerintem nektek is növelné az esélyeket, ha naponta, vagy gyakran lennétek együtt.
a fiamnál nekem is azt mondták, hogy csak két-három naponta jó szexelni, fél év is kellett mire összejött, most a doki mondta, hogy minden nap csináljuk és elsőre sikerült. azt mondta, hogy egészséges férfi spermái csak napi két három aktus UTÁN lesznek rosszabbak és így is elég 24 óra a regenerálódásra, belátom, hogy igaza volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!