Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom. Megnéznéte...

Holnapra nem várom. Megnéznétek a görbém? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom. Majd egy hete érzem a számban azt a furcsa fémes ízt, mindegy mit csinálok fogmosás stb. dpo7-től szinte mindentől émelygek ez szombatra olyan erőssé vált hogy egy áruházban megéreztem valaki erős parfümjét és öklendeztem. Majd pároméknál az erős olajszagra futnom kellett a wc-re hányni. Semmim nem fáj, csak a derekam nagyon már egy hete. A mellem szokott, de most nem csak néha egy picit a belső oldalon. A foláysom nagyon erős krémes ma pedig olyan mint peteérés előtt. Abszolút nem vízes. Pedig nekem mensi előtt már 3-5 nappal olyan érzetem van.

Viszon nagyon kipattanásodtam.:( A múlt mensim is pattik nélkül jött, előtte meg max egy jött ki a mensi napján.

Nagyon félek hogy megint megjön. Több mint egy éve küzdünk a piciért.:(

A furcsa az hogy dpo11-12n volt egy pici pecsételésem. Lehet ez már a mensi?

Légyszi nézzétek meg a görbém. Amikor 2 napig 37-t mértem akkor jóval a megszokott mérési időn túl mértem, mert hétvége volt. Bár én esést látok benne. Adjam fel?

[link]

2009. febr. 9. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nem szabad feladni, mert ez a hő még mindíg jóval a peteérés előtti hő felett van. Az esést azért látod, mert nem egyidőben mérted, hétvégén is lehet hogy ugyanabban az időben 36,8 körül lett volna és akkor egyáltalán nincs esés. Szerintem a 12. napon volt peteérésed és akkor 3 napon belül meg kell jönnie. Türelem!!
2009. febr. 9. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:

szia látom senki nem ir neked , sajnos ugy látom megy lefele a höd naprol napra !

[link]

nekem is ilyen volt aztán ez lett!:((

2009. febr. 9. 09:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen köszönöm én is ettől félek hogy a mensi. Igen szerintem a 12.napon volt pém. Azért várom holnapra. Ma 13 dpo-m van. Ezért furi hogy tegnap tegnapelőtt volt pecsétem. Bár mensi előtt nem szokott, csak régebben(3 hónapja műtöttek cisztával azóta nem pecsételek mensi előtt), illetve barnázom és a következő pisilésnél már megvan.
2009. febr. 9. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!