S. O. S. Most jöttem haza a nőgyógyásztól nagyon el vagyok keseredve. Lent a lelet részleteit megnéznétek?
10 hónapja próbálkozunk a babával. Elmentem a dokihoz, hogy csináljon egy uh-t. Azt mondta szerinte nincs hormon problémám a hődiagrammok alapján. Viszont egy árva érett petét se látott! 33 naposak a ciklusaim, most a 18cn vagyok.
Ezeket írta a leletre:TVS65mm-es, uterusban 8mm-es szabályos három rétegű endometrium, a bal ov. 27mm-es, a jobb ov. 27mm-es mko ép. A petefészekben érésben lévő folliculus nem látható.
TEhát nincs érett pete? Akkor mitől olyan pontos a mensi?
Írt fel clostit, de megkérdezte akarom e szedni, vissza is kell majd mennem uh-ra. De mire kéne várni?
Valaki jár hasonló cipőben? Hogy oldódott meg?
Clostytól is tartok, annyi jót-és rosszat is lehet itt olvasni. Ikreket nem igazán szeretnék. Eléggé megzuhantam :-((((((((
Lehet, hogy hiába akciózuk 10 hónapja, nincs is érett pete?
De jó hogy írtatok! Köszönöm szépen.
Igen valószínű, hogy el csesztem eddig az olvutesztelést.
Nem voltam elég kitartó. Szinte ugyan úgy volt ahogy az utolsó hozzászólónak. Nagyon gratulálok neked!!!!!
Azt mondta a doki, hogy csak napi 1 szemet szedjek öt napig a ciklus első 5 napján.
Az ovu tesztet pedig ugyan úgy reggeli első vizeletből csináljam. Szerintetek?
Ezt az oldalon is írja amit készített:
Egyébként nagyon szépen össze van foglalva szinte minden.
"a hőmérséklet jegyzésével párhuzamosan a reggeli első vizeletből LH tesztet is nézünk. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!