Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig tarthat a peteérés? Az...

Meddig tarthat a peteérés? Az ovu teszt meddig mutatja?

Figyelt kérdés
Most használok először ovu tesztet és két napja,a 15. napomon erős két csíkos volt.Tettünk is az ügy érdekében. Ma a kíváncsiság kedvéért csináltam még egyet,mert tegnap töbször éreztem szurkálást a petefészkem környékén,és ma megint erős két csík van.Akkor most hogy is van ez?Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. febr. 22. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia...en is eloszor hasznaltam ovutesztet amikor mind az 5 teszt a csomagbol ugyanolyan intenzitasu volt....egyforma piros a teszt es a kontroll csik..letortem..gondoltam, hogy na nallam aztan bajok vannak a peteeressel...aztan a kov. honapban megse jott meg..s msot 20 hetes kismama vagyok.

A lenyeg, hogy mutathat tobb napig egyforma szinu ketcsikosat...te csak huzzal bele es adj eselyt a babonak:-)))

Sok szerencset kivanok:-))

2008. febr. 22. 11:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat,remélem nekem is így lesz!Jó babavárást és jó egészséget kívánok neked és a picinek.
2008. febr. 22. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Eddig két hónapon keresztül néztem az ovulációmat. Nálam mindig egy napig volt két csikos, előző nap és utána lévő nap halványabb második csikkal. Ird be a google-ba hogy ovulációs tesztek, és példákkal alátámasztot magyarázatokat találsz.
2008. febr. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!