Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késői peteérés miatt mutathat...

Késői peteérés miatt mutathat negatívat a teszt, ha már meg kellett volna jönnie?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha később volt pé-d akkor később is fogant.Lehet emiat még korai volt a teszt és a mensid is késni fog.Mikor volt az utolsód és mikorra nem vártad-várod?
2011. szept. 18. 21:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen. A peteéréstől számított 12-14 napon érdemes tesztelni.
2011. szept. 18. 21:45
 3/13 anonim ***** válasza:
én ugyan ebben vagyok nekem már szerda vagy csütörtök meg kellett volna jönni és nega a tesztem is. még soha nem volt ilyen nem tudom mi van, és mindig 28 29 naposak voltak a ciklusaim.
2011. szept. 19. 04:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem aug. 13.án volt utoljára, szeptember 10-11 re vártam, azóta semmi csak a negatív tesztek. Nem tudom mivan most. De ahogy olvasgatom ezt az oldalt nem csak én vagyok ilyen helyzetbe úgy látom.
2011. szept. 19. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:

hát ez így már necces.

Nekem aug 14 volt az előző ciklusom első napja, és egy héttel későbbre tolódott a peteérésem (szept. 4-re), de már 12-én +-t teszteltem. Még ha Te nem is vagy ilyen érzékeny, akkor is már több mint két hét eltelt azóta.

Szerintem menj el dokihoz. Bár még van esély babára is, de szerintem nem sok, viszont a késés meg már jókora, úgyhogy mindenképpen ki kellene deríteni az okát.

Legjobbakat!

második

2011. szept. 19. 13:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerinted ha ma tesztelek az már biztosra kimutatná?? Milyen tesztet vegyek ami tuti biztos?
2011. szept. 19. 13:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Nem vagyok orvos, de ez így már gyanús.

Amúgy figyelemmel követted a peteérést? Hány nappal tolódott ki?

A tesztekről csak annyit, hogy a 10-es a legérzékenyebb, a 25-ös a legkevésbé érzékeny, de ez az eltérés is csak max. egy napig számít abban, hogy kimutatja-e, mert két naponta duplázódik a HCG szintje a szervezetben, az érzékenységek közötti eltérés meg sokkal kisebb.

2011. szept. 19. 13:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor volt peteérésem, mert nincs tervbe baba.
2011. szept. 19. 14:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Meg általában gumival szeretkeztünk, ritkán fordult elő hogy anélkül, de akkoris kiszállt időbe.
2011. szept. 19. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:
az első vok. Én a GRAVI HCG tesztet ajánlom a Gabriel nem jó
2011. szept. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!