Egy fél csepp sperma is elég a teherbeeséshez?
ne viccelj már aki azt mondta h levegővel érintkezik akkor el hal a sperma, de hogy hal el, kicsit gondolkozz már a sperma bankba mikor leadják akkor szerinted kiszívják a farokbók.
Vagy ha ennyire nem tudod akkor mikroszkóp alatt nézd meg hogy nagyon is vigyorognak és fickándoznak.
Először is, a barátnőd nem komplett. Egy ilyen húzással nem csak a jelenlegi párját, hanem a talán leendő gyerekét is a szakadékba sodorhatja. Szerintem ha ez kiderül akkor a párja az minimum leordibálja a fejét de az is lehet hogy otthagyja. Az apuka rosszul jár mert gyerektartást kell fizetnie, az anyuka rosszul jár mert ha így gondolkodik akkor SZERINTEM alkalmatlan anyának, a gyerek rosszul jár, mert ugye elég sz*r csonka családban felnőni, főleg ha még balhéznak is a szülők. Ezzel lehet hogy a saját és még két ember életét cseszi el.
Elég nagy esély van rá hogy teherbe esett. Egy fél cseppben is elég sok vidám fickó úszkál.
hm..
nem tudom miért vagy ennyire ideges barátnőd miatt.
végül is nem te leszel terhes hanem ő.
hacsak.. !!!
a barátnő és te nem egy és ugyanaz a személy.. HOPPÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!