Egy fél csepp sperma is elég a teherbeeséshez?
Ez a kérdés nem lehet komoly :)))
Amúgy nem tudom, hogy a sperma "levegővel érintkezve" meddig maradhat életképes.
Jézusom. :S
Verd már fejbe! Ne viselkedjen már ilyen hülyén.
Egyrészt így nem valószínű, hogy terhes lesz, másrészt hogy gondolja, hogy ha átveri a párját, akkor az jó lesz???
Hát ez asd... velem bármelyik nő ilyet csinálna nem gondolkodnék azon, hogy kiadjam-e az útját vagy sem.
De igen lehet így is terhes.
Egyetlen sejt elég hozzá (pontosabban kettő, mert kell petesejt is), nézzetek utána a biológia könyvben vagy a neten.
A levegőn úgy tudom, pár órán át életképesek maradnak a spermiumok. Nem egy bepalizott férfiember lett úgy családapa, hogy agyatlan, felelősségtelen nője (a barátnő vagy pár kifejezés szerintem ilyenekre NEM használható) a kondomból vagy egyéb helyről összegyűjtött cuccot feltolta magának, akár csak simán az ujjával.
Ilyen alapokkal milyen közös jövőre számít? Vagy a férfi csak a termékenyítéshez kell, nem akar teljes családot alapítani?
Három gyerekes anya
OMG
Próbáld jobb észre téríteni a barátnődet, ugyanis akarhat ő gyereket, de ha a pasi nem, abból semmi jó nem származik. Először is tegyük fel, h terhes lesz, kiderül, a pasi jogosan becsapva érzi majd magát, és tekintve, h ő nem közös megegyezésen alapult a dolog, otthagyja, rosszabb esetben a gyerekről is lemond. És egy életre megutáltatja magát a pasival. Na, mennyivel vagyunk előrébb?
A kérdésre a válasz: szerintem nem sok esélye van a dolognak, ugyanis elvileg ha levegővel érintkezik, elhalnak a spermiumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!