Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hőm mikor esik vissza?

A hőm mikor esik vissza?

Figyelt kérdés
7hetes terhes vagyok .és a hőm 37. mikor esik vissza,vagy ez már a terhességig igy is marad?
2008. febr. 21. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mikor esik vissza, de ha már babát vársz, akkor miért méred a hőd? A babához gratulálok!
2008. febr. 21. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:
azért mert azt írták itt valahol hogy tehesség esetén még magasabb és aztán később visszaesik normálr. és mivan akkor ha nekem még mindig ennyi.nekem lehet hogy ez már igy marad?
2008. febr. 21. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor 6 hetes terhes voltam bekerültem a kórházban. Ott minden nap du. mérni kellett a hőmérsékletet /hónaljban/, mindig 37 C fölött volt. Azt mondták a növérek, hogy ez normális a kismamáknál. Ha jól érzed magad felesleges mérni a hőmérsékletedet. Jó babavárást kivánok!
2008. febr. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!