Egy hete késik, de a tesztem negatív! VÉLEMÉNY?
Figyelt kérdés
Egy hetet késik,pedig 28 +/- 2napos ciklusaim vannak!Már 3 tesztet ellőttem 2 naponta de eddig mind negatív lett.Az utolsó 3 vérzésem az átlagnál rövidebb ideig tartott!A mellem feszül,és mindentől ég a gyomrom!3.án még együtt voltunk apával,és 4.ére nem vártam!Lehet uccsó pillanatban összehozott baba?Furcsa símogató érzésem van belül a hasamban!Veletek történt már hasonló?2011. jún. 12. 09:16
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát, tegnap este már rózsaszínes folyásom volt, mára meg meg is jött. A hasam annyira fáj, hogy gyakorlatilag csak fekszem, pedig nem vagyok egy görcsölős típus. De eléggé rám ijesztettél, ami nem gond...mindenképp felkeresek egy dokit, mert a PCOS
2011. jún. 13. 12:53
12/14 A kérdező kommentje:
...több tünetét is produkálom!
Köszi csajok azért a bíztató szavakat!
2011. jún. 13. 12:54
13/14 anonim válasza:
Nem akartam rád ijeszteni a PCO-val csak, felszerettem volna hívni a figyelmedet arra, hogy ESETLEG ilyen is létezik! De ha megjött akkor nem is lehet az, szerintem legalábbis, de biztos ami biztos orvoshoz kell menni!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindenképp elmegyek!
2011. jún. 21. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!