Egy hete késik, de a tesztem negatív! VÉLEMÉNY?
Én úgy tudom, hogy a tesztnek is kell 3 hét, mire annyi mostnemjuteszembehogymi termelődik.
Nem vagyok szakértő, csak olvastam valahol.
Ha a legvégén sikerült összehoznotok, akkor lehetsz terhes!
A legérzékenyebb teszt 10mlU/ml után mutatja ki hogy az vagy ez a Qupido -teszt megjegyzem nem mindenhol kapni! nekem is rendelnem kellett!! a többi teszt 20-25mlU/ml értéken mozog.
általában az utolsó együttlét után 10-12 nappal mutathatja ki legelőször egy teszt hogy terhes vagy-e- de ilyekor figyelj hogy tényleg a reggeli első pisid legyen. és ha nem mutatja akkor se kenődj el és ismételd meg !!!
A tesztnek már szerintem kellene mutatni! A simogató érzés csak beképzeled, fizikai oka nem nagyon lehet!:)
De ettől függetlenül lehet,hogy később jött össze, de pár nap múlva azt is kellene mutatni a tesztnek!
Szia!
Én is voltam hasonló helyzetben, és orvoshoz mentem aki elküldött egy terhességi tesztre a laborba! Az negatív lett és nőgyógyász hoz fordultam! Aki megállapította, hogy PCO-m van, ami egy betegség! A vérzés kimaradásával jár! A lényege, hogy a pete beérik, de nem elég magas a hormonszint ahhoz hogy a tüsző meg is repedjen és a petesejt kilökődjön! Elvileg (az orvos szerint legalábbis) nem lehet ilyen betegséggel teherbe esni! De ne keseredj el, mert egyrészt neked nem is biztos hogy ez áll a háttérben, másrészt nekem is helyre álltak a dolgok, és a nővéremnek ezzel a betegséggel lett gyereke! A lényeg hogy szerintem mindenféleképp menj orvoshoz, az a biztos!
A kérdésedben, ha jól értelmeztem, 3.-án voltatok együtt és 4.-ére vártad a menstruációdat! HA ez így van akkor nem hiszem, hogy teherbe eshettél. az alapján amiket én olvastam! Tudtommal a tüszőrepedés után 24.óráig van a legnagyobb esély a megtermékenyülésre! A spermium, pedig 2-3 napig él az "anyán belül". A tűszőrepedés pedig a ciklus közepén van, a menstruáció pedig kb. 2 hétre rá! Így nem hiszem hogy teherbe eshettél a nem vártadat megelőző napon! de kitudja! De elvileg szerintem nem! Ha jól értelmeztem a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!