Ha mindkét fél makkegészséges, miért tart néha mégis sokáig a teherbeesés?
Én mikor teherbe estem, akkor azt mondtam, hogy ez azért van, mert a párommal "összeférünk". Sokszor hiába egészségesek a felek, ha nem fér össze a szervezetük, a sejtjeik nem egymáshoz valók.
Egyik barátnőm 3 évig próbálkozott a férjével, nem jött össze a baba. Aztán elváltak (a sok feszültség miatt, amit az okozott, hogy nem lehetett közös babájuk). Rá egy évre összejött egy másik férfival, és 3 hónap múlva már terhes is lett. S nem kellett sem dokihoz mennie, sem semmi...
Első vagyok.Nagyon szeretem a férjem,nem akarnám elhagyni,pedig minket is nagyon megvisel a babaügy..
Barátnőméknél évekig nem jött a baba,inszem,4 lombik után a férje elhagyta.Barátnőm összejött egy férfivel,nem védekeztek,mert elmesélte hogy nem lehet babája,min ment már eddig keresztül.A 2.hónapban terhes lett..Pedig az első férjének tökéletes volt a spermaképe,és a barátnőmnek sem volt baja.Mégsem jött náluk a baba.
Köszi a válaszokat,érdekesek voltak.
Mi is szeretnénk babát,persze mi még nem tartunk ott hogy hónapok óta nem sikerül,a múlthónapban döntöttünk úgy,hogy szeretnénk egy babát.Most hogy eljött a "nemvárt" levagyunk törve mint a bili füle :(
Mert nem jött még el az ideje. Hidd el, a baba akkor érkezik, amikor a legjobb lesz.majd utólag érted meg, miért.
Azt hiszitek, már jöhetne, de lehet, hogy tévedésben vagytok.
Egy év próbálkozás után szokták kivizsgálni a párokat a dokik.
Mivel az elején vagytok, javaslom, ne görcsöljetek rá.
Mi fél évig megfeszítve próbálkoztunk.
A férjemnek el kellett utaznia, vagy három hétre, nekem közben megjött. Pedig biztos voltam a sikerben. Miután hazajött együtt sírtunk.
Barátokkal elmentünk bulizni, szülinap miatt. Nem volt hozzá sok kedvünk, de illett menni. Egy picikét becsíptünk.
Folyománya: hazaérés után vad, önfeledt szex. A következő menstruációm kimaradt. Pedig pont abban a hónapban mondtam a férjemnek, hogy hagyjuk a próbálkozást, mert csak kikészülünk tőle. Ha jönni akar a baba jön, ha nem akkor két év múlva elmegyünk dokihoz.
A baba már a célegyenesben van...
39 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!