Már kb.2 hete feltettem ide a görbémet. Most ismét feltenném, megnéznétek hogy alakul?
2011. jún. 7. 14:05
21/24 anonim válasza:
húha... nem biztos hogy nagy a baj... remélem minden rendben lesz. Szorítok és írd meg mi volt légyszi
27 hetes km
22/24 A kérdező kommentje:
2011. jún. 14. 14:46
23/24 A kérdező kommentje:
Most már azért szoríts légyszi, hogy legalább ne méhenkívüli legyen. Attól félek a legjobban :((((((
2011. jún. 14. 14:47
24/24 anonim válasza:
Próbálj meg pozitívan hozzáállni, még nem biztos hogy baj van, sőt, az is lehet hogy minden rendben van! A picinek is jobb ha nem idegeskedsz. Sajnos az UH lelethez nem értek :( De a felritkulás az babá szokott jelenteni, csak én azt nem tudom hogy az ott jó helyen van-e (mert nem értek hozzá) Nagyon szorítok értetek!
27 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!