Mit gondoltok a görbémről? (Görbe lent)
A vérfolt amikor volt az 1-nap 1-szer volt rózsaszín ill. piros nagyon kevés mennyiség csak wc papíron. Ma már még kevesebb rózsaszín volt wc papíron, épp hogy egy picike, de ezt is jelöltem azért.
14 nap folyamatos magas hő után már meg szokott jönni a mensim, az azt jelenti, hogy holnap vagy holnapután lenne esedékes a mensi, mivel már 13. napja fent van a hőm, de nem tudom mi okozza.
hónap közepén volt pozi teszted, utána meg két napra rá negatív? vagy ovuteszt volt csak rossz helyre jelölted?
Amúgy ebből még bármi lehet!
Majd írj, hogy alakult ez a hónapod.
Igen, terhességi tesztek voltak. Utána már nem is teszteltem tovább.
Jó lenne, ha nem hormonzavar okozná azt, hogy fent van a hőm. Ma már nem pecsételek, legalábbis egyenlőre.
Hát kivárom azt, hogy késsen a mensi és ha nem jönne meg, akkor leghamarabb hétfőn reggel csinálnék egy tesztet.
Szerintem is pé miatt lett pozi a teszt. De én ezzel már nem foglalkozom. Várom, hogy mi lesz a továbbiakban.
Köszönöm, hogy írtok.
Ha csüt-ön nem jön meg és a hőd fent marad,tesztelj egyet.
Esélyes lehetsz!!!
Drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!