Mit gondoltok a görbémről?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk ez az első hónap hogy görbét vezetek.
Szerintetek? Van rá esély hogy sikerült a baba?
2011. szept. 17. 10:38
1/12 A kérdező kommentje:
28-29 napos ciklusaim vannak.
2011. szept. 17. 10:39
2/12 anonim válasza:
Hát ebből még nem lehet látni! Még csak a peteérés utáni 8. napon vagy. Tehát most történik a beágyazódás kb.,ha történik!
3/12 ExCaty válasza:
egyenlőre szép és lehet reménykedni. az a lényeg hogy ne essen le a hőd amikor meg kellene jönnie, azaz nem kellene :)
4/12 anonim válasza:
Nekem nem esett le a hőm és mégis megjött és csak utána esett le a hőm! Szóval esély még lehet de majd csak a 15. dpo körül érdemes tesztelni ha addig nem jön meg :) Sok Sikert drukkolok, majd írd meg hogy mi lett, addig meg nyugi! Tudom hogy nehéz én is pont ezt csináltam a múlt hónap végén aztán csak vagy egy tucat feleslegesen elhasznált teszt lett belőle, avagy egy csomó kidobott pénz a türelem helyett :)
5/12 anonim válasza:
Még bármi is lehet. Szurkolok hogy ne essen le egy darabig!
6/12 A kérdező kommentje:
Koszi csajok! Bocs h ekezet nelkul irok, de sajna kolcsongep van nalam nem magyar billentyuzettel... Ma sajna elegge leesett a ho 36,4 re nem tul biztato.. Jovohet szombatra nem varom.. Lehet hogy a beagyazodastol esett? Szerintetek van meg remeny?
2011. szept. 18. 14:21
7/12 A kérdező kommentje:
2011. szept. 19. 08:13
8/12 ExCaty válasza:
Ez eddig gyonyoru! :) Szombaton tesztelhetsz! Szoritok!
10/12 A kérdező kommentje:
Olyan messze még a szombat.. Szerintem viszont 9.-én volt ovum, nem 10.-én. Nem?
2011. szept. 19. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!