Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek a tünetei a...

Ezek lehetnek a tünetei a terhességnek? Fontos!

Figyelt kérdés

Mostanában folyton rosszul vagyok(főleg reggelente,néha szédülök is,de nem minden nap),úgy érzem,mintha lázas lennék,néha hőhullámaim vannak(lehet,hogy amire gondolok,az nem hőhullám,de ilyenkor mindig hirtelen elönt belül valami melegség...)

Régen imádtam a milánói illatát,de tegnap az csinált anyukám és azt hittem,hogy hányni fogok,annyira rosszul lettem tőle...

Nem tudom,hogy ez számít-e,de mostanában rengeteget alszom.Néha van,hogy 2-korhazaérek,rögtön lefekszem és csak 4-fél 5 körül kelek.De este 9-10 körül már megint alszom és csak reggel háromnegyed 7-kor sikerül annyira felébrednem,hogy ki tudjak kelni az ágyból.

Szerintetek ezek lehetnek azok?

Vagy lehet,hogy csak beteg leszek?

Már tisztára ideg vagyok,mert ha terhes lettem,akkor nekem annyi...:S

Köszönöm a segítségeteket!

2011. jún. 6. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehetnek,az hogy "vigyáztatok" sajnos semmit nem ér.
2011. jún. 6. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nem voltam még terhes, csak azt tudom mondani hogy ezek a tünetek megvoltak nálam is. A fáradtság nagyon erős nálam, ha tehetném állandóan aludnék. hányingerem rengetegszer volt korábban nekem is így ahogy írtad, bár a szagokra nem voltam soha érzékeny. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nekem is voltak ilyen tüneteim, de mégsem vagyok/voltam terhes. De persze nem mindenki egyforma.
2011. jún. 6. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan lehet úgy vigyázni, hogy nem védekezik az ember rendesenn Nem bántani akarlak fére ne értsél csak ha a megszakításos közösülésre gondolsz/gondolnak azok akik ezt mondják, hát van egy rossz hírem attól még teherbe lehet esni. A férfiaknak is lehet előváladéka amibe a spermák ugyan úgy jelen vannak és azok is megtudják termékenyíteni a petesejtet. Én azt szoktam mondani, hogy 100 százalékos védekezés nincsen.

Mielőtt leszólnátok tudom mert óvszer mellett estem teherbe. Más kérdés, hogy nálunk nem okozott gondot, a baba jövetele.

Senkit nem akartam megbántani az előző véleményemmel csak gondoltam leírom. Nekem tavaly teljesen egyeztek a tüneteim amiket leírtál. Vegyél egy tesztet és csináld meg. Te mit érzel?

Azért gondolom, mert én tudtam amikor megcsináltam, hogy az vagyok nem tudom miért egyszerűen éreztem.

2011. jún. 6. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát, nekem ahogy leírtad...elég tipikusak a tüneteid. szerintem terhes vagy és gyorsan csinálj egy tesztet. És gyorsan beszélj a barátoddal, meg a szüleiddel.
2011. jún. 6. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy terhes. A mensid május 16-án jött meg, tehát az ovulációd kb. múlt hét elején lehetett. Ha azokban a napokban csúszott be a dolog, akkor még nem lehetnek tüneteid, mert még csak most kellene beágyazódnia.

Tesztelj, ha az megnyugtat, bár az is legkorábban a kimaradt mensi napján mutat kb. 100%-os eredményt. A lehető legérzékenyebbel, tehát 10-es érékenységűvel már csütörtökön is próbálkozhatsz, az már talán mutat valamit.

De szerintem csak az idegállapotot és a tudatalattid produkálja ezeket a tüneteket nálad.

2011. jún. 6. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Minél előbb mondd meg anyukádnak, és menjetek el orvoshoz. Ha az vagy, előbb utóbb úgyis megtudná, úgyhogy nem tudsz mást tenni. Amúgy lehetséges, hogy terhes vagy. A vigyáztunk alatt gondolom azt értetted, hogy nem benned ment el, hanem előtte gyorsan kihúzta. Nos, az előváladékában ugyanúgy van sperma, amitől terhes lehetsz, anélkül is, hogy ő elmenne. Ha eltelt az együttlét után 2 hét akkor tesztelj, előbb nincs semmi értelme, de szerintem minél hamarabb szólj az anyukádnak.
2011. jún. 7. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!