Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek megvolt a terhesség...

Akinek megvolt a terhesség alatt is a menzesze, vagy aki tudja hogy az ilyen terhességnek milyen tünetei tudna mondani valamit?

Figyelt kérdés

3 hónapja nem voltam együtt fiúval, igaz környezetet váltottam, (nem írom le de szinte mindenki aki az én helyzetembe volt több kilót hízott, van hogy 10 vagy 15-öt is egy év alatt) viszont én 3 hónap alatt híztam 5 kilót...de nem látom magamon különösebben, csak a hasam nagyon gömbölyödik. Kétszer is megvolt a menzeszem, szokásos, semmi különbséget nem észleltem. 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót is, cipromixet szedtem ( a betegtájékoztatóba az van írva, hogy csak fogamzásgátlóként nem lehet szedni, de pattanásokra nagyon jó, nőgyógyász írta fel, fogamzásgátlóként...) És a fura igazából az volt, hogy általában nem folyamatosan hízom, hanem minden hónapba van vagy egy két hét, mikor rohamosan, tegnap még csak ennyi voltam, ma meg már plusz egy kiló feljött. És nem csak eltúlzom. Reggeli előtt szoktam mérni magam. Semmilyen tünete nincsen a terhességnek, csak az egyre gömbölyödő pocak, de se a mellem nem nő, se a fenekem, és úszógumi sem alakul kifele...csak a pocak.

Terhességi teszthez jelenleg nagyon nehezen juthatok, nem azért mert félek megvenni vagy mert nem telik rá, de tényleg nehéz lenne...orvoshoz meg sehogy sem tudok elmenni.

Bocsi hogy ilyen hosszú lett és hogy kicsit zavaros, de eléggé megvagyok most ijedve :S

2010. okt. 28. 12:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Aki kiváncsi lenne a körülményekre, és tényleg segíteni akar írjon privit...
2010. okt. 28. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a terhességem első három hónapjában rendesen menstruáltam. Amikor nem jött meg, már gyanús volt, mert akkor már kezdett nőni a pocakom. Persze addig nem is sejtettem, mert mivel harmadik babám volt, és nem terveztem volna többet, nem foglalkoztam a jelekkel. Lehet, hogy voltak, csak nem figyeltem rá, ....
2010. okt. 28. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem tegnap kellett volna a 3. mensimnek megjönni, de sosem volt túl pontos...:S esetleg, ha valaki azt megtudná mondani, hogyha gyorsan hízok, az lehet úgy hogy csak a pocak gömbölyödik?:S
2010. okt. 28. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
sajnos itt írhatunk bármit, pontos választ akkor kapsz, ha valamilyen úton teszthez jutsz( egyébként netről is tudsz rendelni), vagy orvoshoz mész. A terhességen kívül bármilyen probléma lehet.
2010. okt. 28. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján tényleg van jogod feltételezni, hogy Kismami vagy.

Én is véreztem a terhességem 4,8,11,12,16 és még a 21. hetében is, de ezek a vérzések sokkal kevesebbek voltak, mint egy átlagos menzi. Mondjuk én nagyon figyeltem is minden tünetet, hiszen a Kisfiam nagyon nagyon nehezen tudott megfoganni.

Szerintem a hízás mindkét oknál előfordul. A terhességnél is és a hormonzavarnál is.

Tényleg fontos lenne, persze egy teszt is, de inkább orvosi vizsgálat. Mert ugye az is benne lehet a dologban, hogy abbahytad a gyógyszer szedését, és a ciklusod " vacakol".

Bocsi, hogy ilyet írok, de ha már 3 hónapja gyanakszol, akkor talán Te is tudod érezni a Babát, ha kívűl megsimogatod a hasadat.:-)))))))

2010. okt. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!