Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Friss kismamik éreztétek a...

Friss kismamik éreztétek a pozitív teszt előtt azt a bizonyos "mindjárt megjön érzést"? Azt hittétek megint nem sikerült, de mégis pozitív lett a teszt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 14:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Na miújság? Sikerült? :o)

2011. jún. 18. 09:13
 22/28 A kérdező kommentje:
Sajnos 2 pozi teszt után sikerült egy negatívot csinálnom,és ma megjött.Elindult valami,de sajnos el is ment:(
2011. jún. 18. 19:57
 23/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Nagyon sajnálom! :o( Remélem minélhamarabb sikerülni fog! :o)
2011. jún. 19. 08:48
 24/28 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Azóta mi a helyzet, örvendezhettek már egy kis pocaklakó manókának? Remélem igen!

Amúgy minden eset más is más. Én olvastam már olyat hogy volt mensi szerű megjön érzés, és olyat is, hogy nem. Remélem hamarosan mi is a pozitív teszt örömének mámorában fürdünk majd a párommal. Bár mi még csak mostanában kezdtünk el dolgozni rajta. :)

2012. jan. 14. 12:42
 25/28 A kérdező kommentje:
Sajnos már a 6. lombikon is túl vagyok,és még mindig semmi:(
2012. jan. 14. 16:26
 26/28 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel és kitartás!

Ismerősöm ismerőse körében tudok olyat, hogy már több lombikon túl voltak ők is és semmi. Ha sikeres is volt, elment a pici. Aztán már teljesen feladták, hogy nekik valaha is lehet saját gyermekük. Ha jól tudom már az örökbefogadás is megfordult a fejükben mikor egyszer csak a nő gyanús rosszulléteire lett figyelmes. Gondolom nem sok reménnyel, de vett egy tesztet és lám pozitív lett. Azóta már ott futkározik körülöttük a kis jövevény. :)

Sajnos annyira rá tudunk görcsölni, hogy sokszor már azért nem akar sikerülni.

Szóval kitartás és próbáljátok meg elterelni a gondolataitokat, és csak úgy spontán együtt lenni mikor megkívánjátok egymást. Hátha ti is így jártok, mint az ismerősöm ismerőse. Szurkolok!!!

Utolsó voltam.

2012. jan. 15. 09:25
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves vagy ,de nekem spontán nincs esélyem babára!
2012. jan. 15. 19:37
 28/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azóta sikerült teherbeesned?

2022. dec. 28. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!