Friss kismamik éreztétek a pozitív teszt előtt azt a bizonyos "mindjárt megjön érzést"? Azt hittétek megint nem sikerült, de mégis pozitív lett a teszt?
Kedves utolsó!
Ez nagyon biztató!Remélem most végre nekem is sikerül.Belső megérzésem az hogy terhes vagyok,majd meglátjuk!
Szia!
Nekem nem görcsölt a hasam nemvártkor, előtte kb. 1 héttel, meg utána, de akkor már tudtam, hogy baba van. Viszont akkor annyira, mint egy igazi mensi, a páromnak mondtam is, hogy biztos megjön, mert annyira fájt. Dokihoz is akartam menni emiatt, de aztán úgy döntöttem, hogy amíg nem vérzek, nincs barnás folyás, csak ez a görcs, addig nem megyek. Végül pedig rájöttem, hogy ha többet pihenek, nem hajtom magam annyira a munkahelyen, meló után szigorúan fekszek valamennyit otthon, meg szedem a magnéziumot, akkor nem görcsölök:) Bocs, kicsit hosszú lett, de remélem tudtam segíteni.
Tegnap esti 18.12-es vagyok!
Tegnap kellett volna megjönnie. Mindig pontos. Volt egy kis reményem, de most meg megjött. :( Megvettem a tesztet és mire hazaértem megjött. :( már annyira elegem van, hogy már megint ez... nektek viszont szurkolok tovább!
Tegnap esti 18.12-es vagyok!
Tegnap kellett volna megjönnie. Mindig pontos. Volt egy kis reményem, de most meg megjött. :( Megvettem a tesztet és mire hazaértem megjött. :( már annyira elegem van, hogy már megint ez... nektek viszont szurkolok tovább!
Kedves válaszoló!!
Sajnálom, hogy megjött, tényleg tiszta szívből.
tegnap 15:30
Én mára nem vártam, és még nem is jött, de most is tompa görcseim vannak, igazából nem is reménykedem. Hiába már egyszer volta terhes, és akkor is volt. Majd megírom mi lett!!
És az előző válaszoló is én voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!