Keserű szájíz utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
02.20 án jött meg utóljára, totál mindjárt megjön érzésem van melleim is csak oldalt megjövősen fájnak, viszont két napja szinte mindig keserű ízt érzek a számban.2009. márc. 19. 13:08
1/5 anonim válasza:
szia
szerintem utalhat, nekem émelygősem édes ízű volt a szám, nem tudtam ellene tenni semmit.
2/5 anonim válasza:
Januárban én is éreztem fémes száízt a számban és simán nem voltam terhes. :( Visznt meg se jött normálisan, de terhes nem voltam. :( Hormonprobléma volt, de már soksktól hallottam, hogy a terhesség jele is. Szorítok!
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt kellemtelen szájízem, de csak később jelentkezett, 7. hét környékén, 10. környékén durvult valamikor félidőre múlt el. Rágógumi, evés ideig-óráig segített, citromlé volt a megoldás:)
Tüneteid alapján lehet babó, hajrá:)
33hetes
4/5 anonim válasza:
Szia! Én hétfőn kb ugyanezt kérdeztem! akkor jó pár linket összeszedtünk itt. Drukkolok neked!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
5/5 anonim válasza:
Szia, mitől volt a keserű szájíz? Kiderült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!