Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez az iszonyatos...

Mitől lehet ez az iszonyatos mellfájdalom? Hozzáérni sem tudok, hason feküdni sem. Terhesség jele lehet ez? Tudom, hogy mindenkinél más, de ilyen még sosem volt, még zuhanyzás közben sem tudok hozzáérni.

Figyelt kérdés

Hétfőn kellene megjönnie, ma volt egy pötty barnázás, olyan tojásfehérje-szerű valamiben, amikor pisiltem, de nem ilyen szokott lenni, mielőtt megjön. Ez mi? Olvastam, hogy beágyazódáskor van hasonló.

Hányingerem is van napok óta, de nincs semmi gyakran pisilés vagy derékfájdalom.

Nem így szokott megjönni, ennyire még soha nem fájt a cicim. Volt valakinek hasonló?

2009. márc. 19. 09:35
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Olyan jó, hogy valaki tényleg megírja mi lett a végkifejlet, akár ennyi idő után is! :) Örülök a "babádnak"! :)

2021. nov. 7. 20:36
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Azóta már a tesó is 10 múlt:)
2022. jan. 2. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!