Mitől lehet ez az iszonyatos mellfájdalom? Hozzáérni sem tudok, hason feküdni sem. Terhesség jele lehet ez? Tudom, hogy mindenkinél más, de ilyen még sosem volt, még zuhanyzás közben sem tudok hozzáérni.
Hétfőn kellene megjönnie, ma volt egy pötty barnázás, olyan tojásfehérje-szerű valamiben, amikor pisiltem, de nem ilyen szokott lenni, mielőtt megjön. Ez mi? Olvastam, hogy beágyazódáskor van hasonló.
Hányingerem is van napok óta, de nincs semmi gyakran pisilés vagy derékfájdalom.
Nem így szokott megjönni, ennyire még soha nem fájt a cicim. Volt valakinek hasonló?
Köszi.
Nálam nincs nagy étvágy, bár két nap alatt bezabbantottam egy kiló savanyúkáposztát, mondjuk azt amúgy is szeretem. :))
3.vagyok. :) Hát szerintem baba lesz. Sőt még a mellfájdalomhoz annyit fűznék hogy én melltartóban tudtam csak aludni annyira fájt. :) Nekem is volt hőhullámom. És iszonyat nagy fáradtság volt rajtam. A mostani terhességemnél is megvolt a fáradtság, bár mostmár sokkal jobb (12 hetes)
Várom a fejleményeket majd!!! Drukkolok!
Sziasztok!
Én is nagyon drukkolok neked, de én sajnos csak negatív tapasztalatot tudok leírni :( Amikor az első hónapban próbálkoztunk, én is a tüneteket kutattam magamon, és jött is mindenféle tünet, iszonyatosan fájtak a melleim és sötét eresnek láttam őket, fájt a hasam is.
Aztán persze megjött. Igazából oda akartam képzelni ezeket a tüneteket, és így át is éltem őket. De nagy többségben ilyenkor még nincs semmilyen tünet. annyit tanultam a dologból, hogy most már nem figyelek ilyenekre, várom, hogy ne jöjjön meg. Elmentünk a párommal a családtervező központba, ahol mindenféle vizsgálatokat megcsinálnak, és ott a védőnő azt mondta, hogy ha már 5 napja késik, csináljak tesztet, előbb ne, és én kérdeztem, hogy azért valami más jele is lesz, ha terhes vagyok? Azt mondta, hogy az esetek többségénél ez nem jellemző.
Köszi.
Én is gondoltam már arra, hogy pszichés lehet, amiatt is várom meg a jövő hetet. :)
De ezt az iszonyatos cicifájást tuti nem direktbe' produkálom, egyszer csak hopp, elkezdett fájni, most meg már nem tudok hozzáérni a mellbimbóhoz sem.
Igazából úgy álltam neki, hogy tuti nem fog összejönni az első hónapban, tegnap is beszéltünk erről, hogy nem lovaljuk bele magunkat lesz, ahogy lesz. Hisz még csak most álltunk neki.
De ezek a dolgok furcsák, menszesz előtt soha nem fáj a hasam, csak félidőben és a cicim is akkor, de csak picit érzékeny.
Jó pár éve figyelem a szervezetem, nagyjából tökéletesen meg tudom mondani, hogy mikor van pé, melyik nap fog megjönni (mindig pontos volt) és hogy akkor hogy kell fájnia a dolgoknak. (régebben, pár éve nem voltak ilyen erősek a félidős tüneteim pl, meg sem éreztem egyáltalán)
Még arra is gondoltam, hogy a szervezetem "sokkolta" a gumi nélküli szex. :D Itt is annyi mindent olvas az ember, feleslegesen nem akarom belelovalni magam semmibe, csak kíváncsi voltam, hogy ez a mellfájdalom másnál is volt-e.
Ha héfőn megjön, akkor folyt. köv., ha nem, akkor kedden, vagy szerdán tesztelek.
Köszi neked is.
Szia!
Az utolsó vagyok, és remélem úgy van, ahogy érzed, de ha mégsem, ne keseredj el. Nekem ugyebár előtte sosem fájt, akkor mag úgy éreztem, most azonnal leszakad, nem volt túl jó érzés. Mi is még csak a 3. hónapnál tartunk. Volt a férjem spermavizsgálaton, minden ok nála :), én hétfőn megyek hormonvizsgálatra, azaz még csak beutalóért. A nőgyógyászom ajánlotta egyébként, hogy mielőtt nekivágunk, menjünk el ezekre, mert sok pár csak egy év sikertelen probálkozás után megy el, és lehet, hogy az az egy év néhány hónappal lecsökkent volna, ha tudják, hogy probléma van valamelyikük szervezetével.
Remélem megírod majd a teszted eredményét :)
Köszi a bíztatást, persze nem keseredem el, nagyon korai még, vannak, akik jóval régebb óta várnak.
De mindenképpen megírom majd mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!