Mellfájdalom a luteális szakaszban menstruáció és terhesség esetén?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt valaki úgy, hogy minden ciklusában peteéréstől mensiig mellfájdalma volt, de terhesség esetén semmi mellfájdalom nem jelentkezett pétől a nem vártig?2011. jan. 18. 19:26
1/4 anonim válasza:
Olvastam már itt ilyenről, hogy mindig fájt a melle mensi előtt, aztán mikor terhes lett, akkor meg nem fájt neki, még csak nem is feszült.
2/4 anonim válasza:
szia!én pont így vagyok most.mensi előtt nagyon szoktak fájni.aztán amikor megkellett volna jönnie 13 nappal ezelőtt akkor kezdtek fájni a mellbimbóim.4 napja meg az egész melleim.
a lényeg h most nekem sem fájtak csak utána
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem majdnem mindig fájt ovu után, de amikor terhes lettem, akkor semmi. Kicsit se volt érzékeny, azt hittem, téved a teszt. Hányinger megvolt, de a mellfájás csak jó 1 héttel a + teszt után kezdődött, akkor se túlzottan.
4/4 ketteske válasza:
Nekem is amikor nem voltam terhes majd leszakadtak a melleim, viszont mind a 2 terhesség elött ez elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!