Akkor ilyenkor most mi van? Kinek higgyek? Elolvasnátok a történetet, véleményetek?
ma voltam új orvosnál uh-on, clostit szedtem s ellenőrzésre akartam elmenni.az előző dokimmal nem voltam megelégedve...pcos vagyok,15ciklusnapon vagyok.
azt mondta h ugyan látszik a closti hatása de nincs nagy domináns tüszőm amiből lehet valami.
ezért irt egy haditervet az elkövetkezendő hónapokra,amitől nagyon lelkes lettem mert látszik ért hozzá,nem én vagyok az első pco-s akit kezel stbstb...
megemelte jelentősen a gyógyszereimet(merckformint 500mg-ról 2x850re, + medrolt irt, és a clostit nem 3hanem 5ik naptól nem 2x1 hanem 3x1.)kell majd mennem uh-ra meg 19,21,23napokon progeszteron vizsgálatra stb...szoval foglalkozik velem....
de...ma egész du. hasszurkám volt, ezért ma is csináltam egy ovutesztet ahogy az elmult napokban is,és pozitiv lett a ciklusban elöször. nem ugyanolyan erős mint a kontroll csík de majdnem,eddig meg tök halvány volt.mégis mitől ha nincs rendes nagy érett tüszőm??
elmondanátok mit gondoltok? persze együtt leszün k stb,abbol baj nem lehet....:D
természetesen terhességi teszttel:)))
ha 5én volt ovum(amikor a kérdést feltettem) akkor mért ovuztam volna most?:)
a mensim vártam,de mondom hátha a doki tévedett mikro azt ondta h nincs domináns tüsző...s lááám igazam lett:)))de akkor látnia kellett hisz utána este repedt meg...na mondegy:) a lényeg a pozitiv teszt! 28án doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!