Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor ilyenkor most mi van?...

Akkor ilyenkor most mi van? Kinek higgyek? Elolvasnátok a történetet, véleményetek?

Figyelt kérdés

ma voltam új orvosnál uh-on, clostit szedtem s ellenőrzésre akartam elmenni.az előző dokimmal nem voltam megelégedve...pcos vagyok,15ciklusnapon vagyok.

azt mondta h ugyan látszik a closti hatása de nincs nagy domináns tüszőm amiből lehet valami.

ezért irt egy haditervet az elkövetkezendő hónapokra,amitől nagyon lelkes lettem mert látszik ért hozzá,nem én vagyok az első pco-s akit kezel stbstb...

megemelte jelentősen a gyógyszereimet(merckformint 500mg-ról 2x850re, + medrolt irt, és a clostit nem 3hanem 5ik naptól nem 2x1 hanem 3x1.)kell majd mennem uh-ra meg 19,21,23napokon progeszteron vizsgálatra stb...szoval foglalkozik velem....

de...ma egész du. hasszurkám volt, ezért ma is csináltam egy ovutesztet ahogy az elmult napokban is,és pozitiv lett a ciklusban elöször. nem ugyanolyan erős mint a kontroll csík de majdnem,eddig meg tök halvány volt.mégis mitől ha nincs rendes nagy érett tüszőm??

elmondanátok mit gondoltok? persze együtt leszün k stb,abbol baj nem lehet....:D

2011. jún. 4. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mármint ovuteszttel vagy terhesteszttel? :)
2011. jún. 17. 09:44
 12/14 A kérdező kommentje:

természetesen terhességi teszttel:)))

ha 5én volt ovum(amikor a kérdést feltettem) akkor mért ovuztam volna most?:)

a mensim vártam,de mondom hátha a doki tévedett mikro azt ondta h nincs domináns tüsző...s lááám igazam lett:)))de akkor látnia kellett hisz utána este repedt meg...na mondegy:) a lényeg a pozitiv teszt! 28án doki

2011. jún. 17. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát, akkor nagy-nagy gratu! :)
2011. jún. 17. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már meg volt repedve, azért nem látszott az uh-n!
2011. jún. 19. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!