Ez terhes has? (ahhoz nézzétek, hogy 22 hónapja szültem,49kg vagyok és 156cm)
2011. jún. 2. 17:24
11/22 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok én is. Mindenképpen írd meg, hogy mi volt a dokinál.
12/22 A kérdező kommentje:
Én gondolok cisztára vagy ilyesmire.Bár volt 5éve ciszta leszivásom,akkor nem jött meg hónapokig.Most viszont igen,minden hónapban.Az alhasam kemény(normálisan wc-zek)és fájdogálok is.Szerintem megjön.Csak épp ezért a puffadásért mentem dokihoz,aki inkább nődokihoz küldött.Hát kiváncsi leszek.Szóval azt mondjátok babás poci?:)
2011. jún. 2. 19:29
13/22 anonim válasza:
nagyon kíváncsi vagyok, majd írd meg mi lett
14/22 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok mit mond majd a doki. Így terhes hasnak néz ki. Nekem van olyan ismerősöm,akinek rendszeresen megjött és csak akkor vette észre, hogy terhes mikor megmozdult a baba.
15/22 anonim válasza:
annak néz ki, de szerintem nem vagy terhes.
rendesen menstruálsz és gondolom, védekezel is.
teszt mit mutat?
nekem egyébként kb. 28 hetesen volt ekkora, azt meg gondolom már észrevetted volna.
16/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
holnap irok
2011. jún. 2. 22:01
17/22 anonim válasza:
Sajnos hasonlóan nézek én is ki mint te:(
Én 2 éve szültem, 162cm vagyok, és 56kg de a hasam olyan, mintha terhes lennék:( De sajna nem vagyok.
19/22 anonim válasza:
Miért nem tudhatjuk meg??Remélem nem valami gond van:(
20/22 A kérdező kommentje:
jaj bocsi:)itt vagyok.Nincs baj,viszont még mindig nem jött meg 2.hete fáj a mellem.Doki nem látott semmit.
2011. jún. 7. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!