Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éreztek már valamit, akik...

Éreztek már valamit, akik 8-10 körül nem várjátok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 08:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

19:39-es vagyok:

Kedves Erika!

Nagyon bíztató a görbéd, az nem baj, ha semmilyen tüneted nincs! Drukkolok hogy pozitív legyen a teszt!!

Hát nekem sajnos ma nagyot esett a hőm, csökkent a mellfájdalmam és néha fáj a derekam enyhén. Viszont nem pecsételek, hanem inkább testápolószerű fehér folyásom lett ma.

Így állok, én már nem nagyon reménykedem a hőm miatt:

[link]

2011. jún. 8. 10:07
 22/25 anonim ***** válasza:

szia 1939! na, mi történt, visszament a hőd?

képzeld, én ma reggel teszteltem (12. dpo) és halvány pozitív lett!! még nem merem beleélni magam, de nagyon örülök!

2011. jún. 9. 08:28
 23/25 anonim ***** válasza:

Sajnos maradt a 36,7 a hőm és van egy iszonyat gyenge vérzésem. Szerintem ez lenne a mensim...Úgyhogy rólam ennyit. :(

Neked pedig drukkolok, hogy erősödjön a pozitív teszted!

Mikor tesztelsz újra?

2011. jún. 9. 13:03
 24/25 anonim ***** válasza:

erika

sziasztok! nem írtam egy ideje, június 9-én (12. dpo) és 12-én is (15. dpo) pozitív lett a tesztem :)) nagyon boldog vagyok!

kívánom, hogy sikerüljenek úgy a dolgaitok, ahogy elképzeltétek!!

puszi

2011. jún. 13. 14:20
 25/25 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó! Gratulálok!Jó egészséget Nektek!
2011. jún. 13. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!