Éreztek már valamit, akik 8-10 körül nem várjátok?
08:54-es vagyok:
Nekem pedig nappal ilyenkor 37,4 a hőm nyugalmi állapotban, tegnap legalábbis ennyit mértem.
Nem jelent ez semmit, hidd el, de nagyon drukkolok neked és mindenkinek!
13:59-es vagyok
Kedves Erika!
Eddig nagyon jól állsz, csak így tovább!!
Nekem most volt egy kis piros pecsétem és tegnap szintén.
A melleim továbbra is fájnak, a hőm még mindig magas, már 11 napja: 36,9-37
Szerintem hamarabb meg fog jönni a mensi, nem 11-én, hanem korábban...pedig örülnék ha nem jönne és baba lenne végre.
Kedves 07:47-es!
Ebből még bármi lehet, nem baj ha kicsit csökkent a hőd, hiszen még csak a 10. dpo-n vagy.
Én a 13-on vagyok és még mindig 37 a hőm! Melleim is fájnak még mindig. Nekem kb. 14 nap magas hő után már meg szokott jönni a mensi, ez azt jelenti, hogy holnap vagy holnapután illene megjönnie ezek alapján. De most még annyi rózsaszín pecsétem sincs mint ami eddig volt, tehát leállt. Félek, tényleg csak hormonzavar, mert néha furán fájogat a derekam, ami szerintem nem normális. Nem erősen, de érezhető és inkább úgy fogalmaznék hogy furcsa.
09:09-es vagyok ismét. Nekem sajnos megjött:((((
Nektek drukkolok hogy NE jöjjön a mensi.
08:17-es vagyok:
Nagyon sajnálom, hogy megjött nektek! :(( Régóta próbálkoztok?
Nekem még szerencsére nem jött eddig és most nem is pecsételek már ma.
erika
sziasztok! én voltam a 7,47-es is. velem egyelőre minden OK, csak túlságosan "nem érzek semmit" sem mellfájdalom, se hasfájdalom , semmi! holnap tesztelek amúgy.
itt a görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!