Hülyeség megtervezni hogy, melyik hónapban szülessen a baba?
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 08:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem bár elég nehéz lehet.
Nekem mondjuk tök mindegy csak lenne már.
2/7 anonim válasza:
Hát ha olyan szerencsétek van hogy parancsra összejön a baba, akkor nagyon irigyellek!
3/7 anonim válasza:
Nem hulyesseg egyaltalan, DE nagy szerencse kell ahoz, hogy igy ossze is jojjon. :) En kivanom neketek, hogy sikeruljon!
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nem hülyeség, nekünk sikerült elsőre, majd kiderül, hogy másodjára is összejön-e, mert még csak gondolatban gondoltunk a kis tesóra!
Boldog babavárást kíván 9 hónapos anyuka!
5/7 anonim válasza:
Hát, mi is megterveztük, férjem születésnapján voltunk együtt, teherbe estem, férjem névnapjára született volna meg, aztán elvetéltem. Tervezni lehet, de már én is megértettem, hogy az egyáltalán nem úgy fog összejönni. Tavasszal vagy nyáron akartam szülni, most a türelmi időt várom a vetélés után, ha ezután azonnal össze is jön, februárra születne meg, ami abszolut nem kedvenc hónapom. De azt mondtam, mindegy, csak legyen végre.
6/7 anonim válasza:
Szerintem sem hülyeség. :) Eredetileg párommal mi is így indultunk neki..De ez 3 éve volt, és a bab várat magára.Most már mindegy mikor jön, csak jöjjön :))
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem hülyeség. Mi márciusban akarunk,mert a párom akkor született. :) a halak a legjobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!