Rossmannba mennyi a legolcsóbb terhességi teszt?
Figyelt kérdés
6-7 hónapja háromszáz valamennyiért vettem... valaki meg tudná mondani hogy pontosan mennyi a legolcsóbb terhességi teszt a rossmannba? sürgős!!!! 23L2011. jún. 1. 16:46
1/6 anonim válasza:
annyiért van....de ezen miért spórolsz?ha nem akarsz gyereket inkább az ovszer árával kéne tisztában lenned,ha meg gyereket akarsz akkor meg gáz ha igy állsz anyagilag h a tesztet se tudod megvenni...
2/6 anonim válasza:
Facelle tehességi tesztcsík 299ft
3/6 A kérdező kommentje:
16:54 ! Köszönöm!
és drága első! még egyáltalán nem szeretnék gyereket!! de azt hogy nem vagyok terhes az olcsó is ugyan úgy ki tudja mutatni.
2011. jún. 1. 17:04
5/6 anonim válasza:
Miért kell kötekedni? Nem mindegy neked, hogy mennyiért akar tesztet venni?
Egyébként valóban 299. Én is szoktam ilyet venni!
6/6 anonim válasza:
Ha bemész egy gyógyszertába, vagy rendelsz a netről - 390 Ft-tól van ROMED terhességi tesztcsík - és szerintem ilyen témában inkább a gyógyszertári, mint a rossmannos.
Szeretem a rossman, dm kombót, de ez kicsit komolyabb téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!