Epilepsziásan teherbe esni? Van itt epilepsziás anyuka/leendő anyuka?
Én epilepsziás vagyok 17 éves korom óta. Legalábbis ekkor volt az első rohamom. Lehetséges, h egy korábbi fejsérülésből alakult ki, lehet, h épp az erősítette fel. örökös migrének pici korom óta voltak.
32 éves vagyok, van egy 5 éves lányom és egy 3 éves fiam. Mindkettő egészséges, életvidám. A gyógyszereket előzetes megbeszéléssel szedtem végig. A terhesség zavarmentes volt, és a szülés is az lett volna. Császár lett, de nem az epilepszia miatt, hanem fájásgyengeség és zöld magzatvíz miatt.
Ha lenne kérdésed, írhatsz privit.
Köszi, hogy írtatok.
Van már egy 3 éves lányom, sajnos a terhesség alatt 5 rohamom is volt. Nem tudom, merjek-e vállalni még egy babát. Én 2*100 mg Lamolep mellett lettem rosszul...
tegnap 19.40-es vagyok.
mindenképp beszéld meg a dokiddal a következő gyerekvállalást. nekem nem okozott rohamot, így nem tudom mit fog javasolni.
az én gyógyszereim: 2*100 mg lamotrigin, vagy ugyanennyi lamolep ( ugyanaz a kettő, csak más névvel)
és 2* 500 mg depacine crono.
Nem volt fölös rajtam sem előtte sem utána. a lányomnál 8 kg jött fel (utólag bánom, de nagyon visszafogtam a táplálkozást.)
a fiamnál 12 kg jött föl ( pörivel, szalonnával , édességgel) mindkettő gyorsan le is ment.
de szerintem a súly nem is annyira fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!