Anita112 kérdése:
A minap derült ki hogy epilepsziás vagyok és érdekelne mennyire befolyásolja a teherbe esést?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy mi a párommal lassan 2 éve próbálkozunk hogy össze hozzunk egy pici babát, de idáig még nem sikerült sajna és úgymond nagyon szorít az idő mert ő már nagyon benne van a korban lassan 30 lesz és azt mondják 35 éves kor után csökken az esélye hogy sikerül kérlek segítsetek2008. okt. 30. 07:53
1/7 A kérdező kommentje:
nagyon kétségbe vagyok esve kérlek segítsetek anya is ugy kezel mintha halálos beteg lennék
2008. okt. 30. 07:56
2/7 anonim válasza:
Az epilepszia a teherbe esést nem befolyásolja. De a rohamok a babát esetleg veszélyeztethetik. Ezért érdemes keresni egy jó orvost és beszélni vele.
Te az apa vagy az anya vagy? Nem egészen derül ki nekem a kérdésedből.
Sajnos az epilepsziásokkal kapcsolatban előítéletesek az emberek. Ezen túl kell lenni.
3/7 anonim válasza:
Hát igen te melyik vagy?30év még nem nagy idő.DE hát hol van még a 35?!KI A BETEG????
4/7 A kérdező kommentje:
én vagyok a beteg és a nő a párom lesz 30 decemberben
2008. okt. 30. 09:04
5/7 anonim válasza:
Akkor szerintem nincs baj, a Te esetleges rohamaid még csak nem is veszélyeztetik a babát. 30 év pedig még nem olyan sok. Kitartás!
6/7 anonim válasza:
Akkor itt más gond lehet!nem a te betegséged!
7/7 anonim válasza:
Az epilepszia nem öröklődik, a gyermek csupán az arra való hajlamot örökölheti. Az epilepsziára való hajlam azonban minden emberben jelen van, de senkinél sem lehet tudni, hogy mi válthatja azt ki nála. Ami a legrosszabb, hogy nagyon sok ember van, aki epilepsziás és nem is tud róla, ők sokkal veszélyesebbek önmagukra és másokra nézve. Szóval inkább nézd a jó oldalát és örülj neki, hogy ha már van, legalább tudsz róla és tudod kontrollálni is gyógyszerkezeléssel. Nem tudom, hogy nálad mi váltott ki rohamot, de ha összejön a pici baba, érdemes lesz odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!