Kislányt szeretnék, hogy kell időziteni?
ha kislányt szeretnél, akkor muszáj lesz számolgatni és akkor is vagy bejön vagy nem :-)
A gyógyszer szép rendszeres ciklusokat csinált neked (nyilván peteérés nélkül), de ha most abbahagyod, lehet hogy egy ideig meg sem jön vagy elsőre szabályosan megjön aztán később csúszik, vagy a 26 nap helyett majd 30napos ciklusaid lesznek. Ez majd kiderül. Ha kislányt szeretnétek, akkor a peteérés előtt 2 nappal érdemes együtt lenni. De hogy tudd, az mikor van, ahhoz nem árt számolgatni vagy min. ovutesztelni (vagy valami).
Kedves Válaszoló!
Most csak 10hnapig szedtem. Elötte mikor abbahagyam, utánna is ugyanolyan volt a ciklusom és 3hónap múlva megfogant a kisfiam. Már többször tartottam babanemzéstől fügetlenül is gyógyszerszünetet de olyan még hál isten soha nem volt hogy nekem ne jött volna meg:-)
Kedves utolsó!
Tényleg? Nekem a kisfiam fogant a 14.napon. Na hát már akkor nem tudom:-) Nagyon vágyunk egy kislányra:-) Remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!