Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kislányt szeretnék, hogy kell...

Kislányt szeretnék, hogy kell időziteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kislányt szeretnénk:-) 1.Már van egy kisfiúnk.2. Kisfiúnknak van egy pici betegsége amivel műteni kell és ez fiúágon esélyes,hogy előfordulhat. Én egyáltalán nem értek ehez a számolgatáshoz. A ciklusam úgy vannak,hogy szedtem a gyógyszert 21napig és rá 4-5 napra jött meg. Ez gyógyszer szedés nélkül is igy volt eddig. De lehet,hogy most változó lesz a ciklusom. Szóval mikorra kell időziteni? Segitsetek légyszi:-)
2011. máj. 31. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:

ha kislányt szeretnél, akkor muszáj lesz számolgatni és akkor is vagy bejön vagy nem :-)

A gyógyszer szép rendszeres ciklusokat csinált neked (nyilván peteérés nélkül), de ha most abbahagyod, lehet hogy egy ideig meg sem jön vagy elsőre szabályosan megjön aztán később csúszik, vagy a 26 nap helyett majd 30napos ciklusaid lesznek. Ez majd kiderül. Ha kislányt szeretnétek, akkor a peteérés előtt 2 nappal érdemes együtt lenni. De hogy tudd, az mikor van, ahhoz nem árt számolgatni vagy min. ovutesztelni (vagy valami).

2011. máj. 31. 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Most csak 10hnapig szedtem. Elötte mikor abbahagyam, utánna is ugyanolyan volt a ciklusom és 3hónap múlva megfogant a kisfiam. Már többször tartottam babanemzéstől fügetlenül is gyógyszerszünetet de olyan még hál isten soha nem volt hogy nekem ne jött volna meg:-)

2011. máj. 31. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Hahó! Nekem a 14. napon fogant a kislányom, aznap, mikor az ovuteszten a legerősebb volt a csík.
2011. jún. 1. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Tényleg? Nekem a kisfiam fogant a 14.napon. Na hát már akkor nem tudom:-) Nagyon vágyunk egy kislányra:-) Remélem sikerül!

2011. jún. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!