Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esély rá, hogy terhes...

Van még esély rá, hogy terhes vagyok, vagy ebben a ciklusban már ne reménykedjek?

Figyelt kérdés

Május 4-6 jött meg a menstruációm. Azért így írom, hogy 4-6, mert 4.-től volt kis vérzés, de minimális, viszont görccsel érkezett. 6.-án már normális mennyiség volt. 18.-án és 22.-én voltunk együtt a párommal. 22.-én enyhe alhasi fájdalmam volt és a melleim is feszültek fájtak.

23.-án halvány pozit teszteltem, ami valószínű fals. Ma reggel is teszteltem (május 30) de negatív lett. Viszont szombaton a hasam alján bal oldalon kis szurkálást éreztem, nem fájt, csak érezhető volt. A mellbimbóm is mintha barnult volna. Szerintetek a negatív teszt ellenére van még remény? Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 30. 17:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a biztatást. MediLabbal teszteltem, de arról mondjuk sok rosszat hallottam. Hát meglátjuk, szerintem ha meg is jön akkor már nemsokára, mert kezdem érezni a derekam, meg görcsölget a hasam. Remélem azért, hogy nem jön meg.

Mégegyszer köszi a biztatást, és majd megírom, hogy mi van velem:)

2011. jún. 2. 15:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Hogy van? Van valami híred? :) (remélem valami jó :) )

Nekem még mindig fenn van a hőm, sőt ma még fentebb ment. Holnapra "ígérte" a ciklus.hu, hogy elérkezik a nemvárt ideje. Kíváncsian, izgalommal várom. Még gyáva vagyok az orvoshoz elmenni,nehogy csak elhajtson, mert túl korán mentem és nem lát semmit...

Érted továbbra is izgulok :)

"sorstárs"

2011. jún. 4. 16:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát sajnos semmi jó hír.Ma reggelre megjött és olyan intenzitással, hogy ennél egyértelműbben már már nem is adhatta volna a tudtomra, hogy nincs baba. Drukkolok azért a leendő kismamának, aki pedig már boldog kismama annak gratula és vigyázz magatokra!
2011. jún. 5. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!