Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki teherbe nagyon...

Esett valaki teherbe nagyon rendezetlen ciklus mellett? Van rá némi esély vagy ne is reménykedjek?

Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, hogy 28 helyett 32 napra jött meg, hanem pl. menstruáció kimaradása, stb... Tabletta letétele után hónapokkal sem rendeződött még a ciklusom, de úgy döntöttünk, nem védekezünk tovább, hátha sikerül így is..... Vagy semmi esély?
2010. nov. 3. 07:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is rendszertelen volt. Bár én csak egy évvel a tabletta abbahagyása után próbálkoztam , de elsőre terhes maradtam.

Sok sikert!

2010. nov. 3. 07:59
 2/10 A kérdező kommentje:

Ez nagyon biztató! Köszönöm!

Én közel fél éve nem szedem.

2010. nov. 3. 08:12
 3/10 anonim ***** válasza:
mi tabletta abbahagyása után 3 hónappal kezdtünk próbálkozni,másfél hónap múlva már babát vártunk úgy,hogy közben nem jött meg egyszer sem.
2010. nov. 3. 08:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőmnek világ életében rendszertelen volt a ciklusa, voltak olyan hónapok, amikor meg sem jött neki. Végül spontán teherbe esett (mondjuk 8 hónap után).

Úgyhogy nyugodtan reménykedhetsz :)

2010. nov. 3. 08:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Uhh ez a kérdés naon jóó:) Nekem is naon rendszertelen a ciklusom, pl. június közepén hagytam abba a fog. gátlót júliusban és augusztusban meg is volt 1 hét késéssel, viszont augusztus 23.-a óta nem volt meg, csak október 20án jött meg... mi is naon szeretnénk babót, bár a 11. napo meg a 13. napon együtt is voltunk hisz éreztem, hogy mind2 petefészkem fájdogálgat meg görcsölget és ez két napig tartott... szal a lényeg az h remélem h most sikerülni fog:) sőt az egyik napon még nyúlos átlátszó folyásom is volt:)
2010. nov. 3. 08:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Már kezdtem nagyon elkeseredni... De most nagyon belelkesültem!!!!!!!!!!!
2010. nov. 3. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem iszonyatosan rendszertelen volt mindig is. Egyetlen egyszer feküdtem le védekezés nélkül, mondván, hogy ugyanmár... én???

Hát igen! Én! Akkor! Teherbe estem.

2010. nov. 3. 15:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Csak sokan kérdezik ezen az oldalon, hogy ilyen meg olyan görbével teherbe lehet-e esni és már pánikolnak, mert valami eltér a "normálistól"...

Nagyon remélem, hogy sikerülhet így is, mert nem sok kedvem van orvoshoz menni, hogy aztán hormontablettákkal tömjenek...(persze ha kell, megteszem, de inkább várok még...)Félreértés ne essék, évente járok szűrésre, nem vagyok orvosellenes....

De megbántam már a fogigátlót is.:(

2010. nov. 3. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem egy év kellett hozzá.3 havonta mensistem...semmi esélyt nem láttam rá hogy babás legyek,a fiam tavaly januárban fogant,elötte októberben volt az utolsó mensim.igazi meglepetésvolt.hogy hogyan?...szóval van rá esély ahogy az én példám is mutatja.sok sikert
2010. nov. 3. 19:55
 10/10 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a biztató szavakat! Jó babázást!

Úgy látom, van azért pozitív példa is bőven!!!:)

2010. nov. 4. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!