A segitségeteket szeretném kérni! 8hónapja próbálkozunk a férjemmel 1tavaji missed-ab után, és semmi! Voltam osvosnál és azt mondja minden ok! Mit tegyek?
2 napos mensi elég rövid.
VAgy pihent a szervezeted, és nem volt peteérés februárban, vagy baba van. Van, akinek megjön a terhesség alatt is, csak az másabb, rövidebb, gyengébb általában. Én megejtenék egy tesztet, már ki kell mutatnia!!
1. vagyok.
Elhiszem, hogy félsz a teszteléstől, de hidd el, jobb tudni az igazságot!
Mindannyian így vagyunk. Tesztek sorozata, aztán megint és megint..., és mikor tényleg rászorulnánk a tesztre, akkor már nem érdekel, mert nem tudunk hinni benne, hogy valaha is kétcsíkos lesz már...
De mivel vérzetél is, de a hőd magas, ami viszont jó.., tényleg csak előny lenne, ha tudnád az igazat, mert lehet, hogy szükséged lenne progeszteronpótlásra, egy vetélés után már szinte minden doki felírja!!!
Úgyhogy ne késlekedj!
1. vagyok.
A magas hő vagy azt jelenti, hogy baci lappang benned, vagy azt, hogy megtörtént a peteérés. És ha a mensi vagy kimaradt mensi után is jó pár napig fent van a hő, nem esik le, akkor ott baba gyanú van. :)
Nálam a nemvárt után 12 napja már fent volt a hő, amikor bátorkodtam tesztelni, és pozitív lett.
(Sajnos Őt elveszítettük a 10.héten, mint közben kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, és ez okozta... Így most mi várakozunk, hogy lehessen újra próbálkozni, de a progi pótlás nagyon fontos, úgyhogy tudni kell az igazat mihamarabb.)
Örülök, hogy segíthettem!
Ha nem veszed tolakodásnak, írd meg, légyszi, hogy mit teszteltél!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!