Miért mult el a mellfeszülés?
Figyelt kérdés
2-3 hete késik. a hőm 37,1.elősször éreztem mellfeszülést most meg már nem csak reggel egy kicsit.Gyomorégésem is volt aztán elmult most meg megint vissza jött. menzi érzéseket is éreztem tegnap de ma már nem.Meg vagyok ilyedve mert nagyon szeretnék terhes lenni. 1 éve probálkozunk. már megkérdeztem kettő orvost hogy lehet-e gyermekem és mindkettő azt mondta,hogy igen. ázt mondták hogy ők nemirnak fel semmilyen gyogyszert mert sikerülni fog.2008. febr. 19. 14:17
1/2 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz? Elméletileg már szívhang is van.
Tünetek jönnek, mennek, ne izgulj!
2/2 anonim válasza:
Így van, tesztelj és ha pozitív, mehetsz az orvoshoz egy ellenőrzésre, ahol bizonyítani fogják a terhességet remélhetőleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!