Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes lennék, akkor a...

Ha terhes lennék, akkor a mellfeszülés nem múlt volna el, ugye?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de egyszer (a 8.szemet) kihánytam 12óra múlva a 8.szemet. Nem pótoltam, mert ugye 12 óra is eltelt. Most megjött a menstruációm, de elég furán, kevesebb a mennyisége, és nem a 2. nap volt az erősebb, hanem a 3. De a görcsök, a vér színe, normális. Még szövetdarabkák is vannak, mint mindig. Mensi előtt most is feszült a mellem, de az elmúlt, mikor megjött. Ha terhes lennék, akkor nem múlt volna el igaz? Mostanában elég sok helyen hallom, hogy terhesen is menstruáltak, és eléggé parázok...Lehet,hogy terhes vagyok? Köszönöm előre is!
2009. jún. 12. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég kicsi az esélye annak, hogy terhes vagy! De hogy megnyugodj és azt javasolnám, hogy csinálj egy tesztet. Annak már ki kell mutatnia, hogy terhes vagy-e.
2009. jún. 12. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Terhesen is lehet vérzés,De nem olyan mint a szokásos mensi!Szerintem nem vagy terhes!Mióta szeded a gyógyszert?
2009. jún. 12. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is kicsi az esélye,hogy terhes legyél.Terhesség esetén a mellfeszülés egyre dúrvább kezd lenni,nemhogy elmúlni!!

Azért megér egy tesztet,hogy megnyugodj!

2009. jún. 12. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:

ha egy napot hagytál ki és már hónapok óta szeded akkor nem vagy terhes. és ha megjött akkor biztos lehetsz benne.

lehet vérzés de nem mensi és nem erösen.

2009. jún. 12. 11:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Már majdnem egy éve, és soha nem hagytam ki egy szemet sem. Köszönöm, megnyugtattatok, csinálok egy tesztet is! :) Tényleg reggeli első vizelettel kell csinálni, vagy napközben bármikor megcsinálhatom?
2009. jún. 12. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A reggeli a leghatékonyabb.
2009. jún. 12. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tesztet sem kell csinálnod, tuti nem vagy terhes. 12 óra alatt a gyógyszered már rég felszívódott! Nem kell mindig ugyanolyannak lennie a menzidnek, én a helyedben elfelejteném az egész sztorit.
2009. jún. 12. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már majdnem 1éve szeded a gyógyszert nagyon kevés az esélye,hogy terhes legyél!!!
2009. jún. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!