Pont egy hete késik. Múlt hétfőn Gabriellel teszteltem negatívat. Ma Clearblue-val pozitívat. Se émelygés, se mellfeszülés. Sikerült? Csináljak még egyett?
SIKERÜLT!!
A teszt nem ver át , az előző meg a pcos miatt nem mutattakikorán, de 6 hetesre menj dokihoz, a PCOs miatt kellhet terhességtámogató gyógyszer..elvileg már5 hetes vagy!! és nem kell még 1 tesztelés, bár ha van otthon akkor másra úgyse lesz jó..
Gratulálok!!!
Az utóbbi két kérdésre adott válasz engem is érdekelne! :)
Én azt olvastam, hogy a clostisoktól elvárják a dokik, hogy 20mm feletti legyen a tüsző, ak meg nem szed clostit, azoknál a 15 mm a megfelelő méret. Szóval, azon a 2 mm-en nem hiszen múlna, vagyis múlott volna, ráadásul, akik closti nélkül esnek teherbe, náluk sincs "óriástüsző"... Ezen ne aggódj! Ha az megnyugtat, holnap tesztelj mégegyet! De jelentkezz be dokihoz mindenképp, mert 5 hetes vagy, ráadásul pcos-es, te is olvastál róla sokat, gondolom, nem ragozom, kell a terhességtámogatás, de legalábbis nem árt!
Mégegyszer gratulálok, és nagyon örülök veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!