Halványan ott van a második csík, de csak ma vettem észre! Hihetek neki?
Figyelt kérdés
Képzeljétek, tegnap teszteltem, mert már nem bírtam tovább és persze negatív lett.Írtam is ide, és írták, h korai, mert csak szombatra nem várom!Olvastam ma poz tesztekről, mondomk megnézem az enyémmel mizu.És ott van, igaz nagyon halvány, de ott van!Bizakodhatok?Holnap csinálok, az első vizeletből egy újat!2009. márc. 17. 09:20
1/10 anonim válasza:
Szerintem a nemvárt előtt 2 nappal kell megcsinálni leghamarabb a tesztet ami valószínűleg még negatív is lehet.Nekem is volt Lyli tesztel 2 nagyon halvány + de sajna megjött.Csak szellem csík volt.Szerintem szombaton tesztelj leghamarabb.Drukkolok.Én 24 nem várom!
2/10 anonim válasza:
válaszolotol kérdezném,milyen a szellemcsik?Nincs szine?
3/10 anonim válasza:
Vannak olyan tesztek, amik 10 perc után "átválthatnak" pozitívra, de ettől az még nem pozitív. Van amelyikre ráírják, hogy ez normális jelenség, és van amelyikre nem, csak egyszerűen tapasztaljuk. Nekem a Clearblue, Gábriel, HCG-line sosem adott még téveses eredményt! Szerintem reggel csinálj másikat, de olvasd le az eredményt 10 percen belül!Szorítok neked!! :-)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mikor megcsináltam utána én úgy láttam mintha ott lenne az a csík csak nem volt egyértelmű aztán nem is foglalkoztam vele utána!Most meg ott van!Ma mikor megnéztem hirtelen megörültem aztán eszembe jutott , biztos majd akkor lesz ha nem jön meg van poz. teszt és a doki is megerősít.Szal még nem örülök.Corax-szal teszteltem!Olvastam, hogy már másnak is kimutatta a terhességet a nem várt előtt 4-5 nappal!De majd szombaton minden kiderül!:)
2009. márc. 17. 09:35
5/10 anonim válasza:
Kérdező! Én úgy jártam, hogy hajnalban felkeltem, mert nem bírtam tovább a babás kérdés miatt aludni, és megcsináltam a tesztet. Semmit sem mutatott, ott pityeregtem a fürdőben. De erőt vettem magamon és visszafeküdtem aludni. Reggel 8-9 körül ébredtünk a férjemel. Elszontyolodottan mentem a tesztemért, és POZITÍV VOLT!!!! Haloványan ugyan, de ott volt a második csík! El sem akartuk hinni. (a bizonytalan vagy, a nemvárt után azért tesztelj) Én mondjuk nem testeltem. Vártunk még, 1 hetet. Teljesen akkor nyugodtam meg, mikor már 1-2 hete nem jött meg a nemvárt. Nagyából 6 hetesen mentem el nőgyógyászhoz, aki megállapította a terhességet. Azóta már 8 hós a kisfiam..:)
Szóal egy halovány csík is csík. Szerintem
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2009. márc. 17. 09:38
7/10 anonim válasza:
az első nekem is nagyon halvány volt.Utána 4 napal mertem csak másikat csinálni és mára már 29 hetes vagyok.
8/10 anonim válasza:
Első válsz adó vagyok.Volt színe de nagyon halvány.Csak bizonyos szögben illetve bizonyos fénynél látszott.Rákerestem a neten akkor, és úgy rémlik a www.babatervezok.hu oldalon találtam erről valamit, de nem vagyok benne biztos.Néz utána.Azért nagyon szurkolok neked, remélem jön a babóca!
9/10 anonim válasza:
Nekem sajnos a Corax már többször elszíneződött normális halvány rózsaszín csíkká, idő után, és nem volt baba. Remélem, te nem jársz így! Csak a meghatározott időn belül olvasd le, hogy ne csalódj!
10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap nem olvastam el figyelmesem a mellékletet!Írja, hogy a pozitív napokig látható, viszont a neg. egy idő után átvált!:(Holnap megpróbálom mégegyszer és legfeljebb csak 5 percet várok!Utána ha nem látok semmit akkor tom, h neg.Milyen tesztet vegyek?Melyik megbízható?Vagy mind átvált?
2009. márc. 17. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!