Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek szerint volt PÉ-m? Vagy...

Ezek szerint volt PÉ-m? Vagy tévedhet a ciklus.hu?

Figyelt kérdés

[link]

Jókor voltunk együtt? Tudom, hogy kedden kellett volna, de aznap voltam rákszűrésen és utána valahogy nem volt kedvem. Lehet belőle baba?

2011. máj. 28. 17:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most ha holnapra felugrana 36,85-re vagy 36,9-re és fent maradna, akkor lenne peteérésem?
2011. máj. 30. 08:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha 36,7-re felugrana vagy fokozatosan megemelkedne és lenne olyan 36,8 vagy 36,9 körüli akkor szerintem meg lenne a tüszőrepedésed. Egyenlőre az olvasható le a görbéden, hogy próbálkozik a szervezeted a tüszőrepedéssel. De ha netán nem lenne, ne keseredj el, hamar helyreáll! És csak amiatt ilyen csúnya most a görbéd, mert nemrég hagytad abba a fog.gátlót. Hamar rendben lesz minden, meglátod.

Én meg iszom a cickafarkfűteát hogy felszívódjon ez a 35 mm-es tüsző, mert ebből szerintem már élő petesejt nem lesz, ez már szerintem ciszta inkább...de nem tudom. Doki azt mondta, hogy határeset...Az én hőm ma is 36,9 volt...

2011. máj. 30. 08:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nézd, nekem így néz ki a görbém, tisztára olyan, mintha már lett volna ovulációm, be is húzta a ciklus.hu:

[link]

Még azt tudnám elképzelni, hogy több tüszőm ért meg és tényleg volt ovu, mert az egyik megrepedt. És ez a másik meg nem repedt meg, ami 35 mm-es lett. Mert különben mitől van fent a hőm??

2011. máj. 30. 08:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. Nagyon jól esik és nyerem belőle a pozitív energiát. Kár hogy nem akar megrepedni a tüsződ. Pedig milyen szép a görbéd! :)
2011. máj. 30. 09:43
 15/16 A kérdező kommentje:

[link]

Kataszrófa :(

2011. jún. 7. 20:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Hú, hát, tényleg az. Az enyém is hasonló.

De adj még időt a szervezetednek, 3 hónap belefér.

2011. jún. 7. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!