Ezek szerint volt PÉ-m? Vagy tévedhet a ciklus.hu?
Jókor voltunk együtt? Tudom, hogy kedden kellett volna, de aznap voltam rákszűrésen és utána valahogy nem volt kedvem. Lehet belőle baba?
Ha 36,7-re felugrana vagy fokozatosan megemelkedne és lenne olyan 36,8 vagy 36,9 körüli akkor szerintem meg lenne a tüszőrepedésed. Egyenlőre az olvasható le a görbéden, hogy próbálkozik a szervezeted a tüszőrepedéssel. De ha netán nem lenne, ne keseredj el, hamar helyreáll! És csak amiatt ilyen csúnya most a görbéd, mert nemrég hagytad abba a fog.gátlót. Hamar rendben lesz minden, meglátod.
Én meg iszom a cickafarkfűteát hogy felszívódjon ez a 35 mm-es tüsző, mert ebből szerintem már élő petesejt nem lesz, ez már szerintem ciszta inkább...de nem tudom. Doki azt mondta, hogy határeset...Az én hőm ma is 36,9 volt...
Előző vagyok. Nézd, nekem így néz ki a görbém, tisztára olyan, mintha már lett volna ovulációm, be is húzta a ciklus.hu:
Még azt tudnám elképzelni, hogy több tüszőm ért meg és tényleg volt ovu, mert az egyik megrepedt. És ez a másik meg nem repedt meg, ami 35 mm-es lett. Mert különben mitől van fent a hőm??
Hú, hát, tényleg az. Az enyém is hasonló.
De adj még időt a szervezetednek, 3 hónap belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!