Ezek szerint volt PÉ-m? Vagy tévedhet a ciklus.hu?
Figyelt kérdés
Jókor voltunk együtt? Tudom, hogy kedden kellett volna, de aznap voltam rákszűrésen és utána valahogy nem volt kedvem. Lehet belőle baba?
2011. máj. 28. 17:06
1/16 anonim válasza:
Szia, nem volt sajnos peteérésed. Nem érdemes a ciklus.hu-ra alapozni, mert nagyon sokszor téved.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :(
2011. máj. 28. 18:19
3/16 anonim válasza:
Szerintem sem volt pé-d,nekem mióta mérek egyszer húzta be a ciklus jó helyre.
4/16 anonim válasza:
Sajnos tényleg téved a ciklus.hu!
5/16 A kérdező kommentje:
Hát egy cseppet szomorú vagyok. :(
2011. máj. 28. 21:47
7/16 anonim válasza:
Tévedhet a ciklus.hu. Az én görbémen úgy látszik, mintha tényleg lett volna ovuláció (minden úgy történt ahogy a nagykönyvben meg van írva), be is húzta a 13. napomra az ovulációt. Most a 16. napomon doki 35 mm-es tüszőt látott!!! Hőm fent van: 36,9! Szóval nem lehetett ovulációm. Max legfeljebb úgy, hogy volt még egy megérett tüszőm ami sikeresen meg is repedett...
8/16 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is fel megy majd egyszer ilyen szépen a hőm és nekem is lesz egy csini érett tüszőm. Ez az első próbálkozós hónap. És kicsit elbizonytalanít, hogy nem egyértelmű a peteérésem. Biztos bezavar, hogy ciklus előtt hagytam abba a fogigátlót, de azt reméltem, hogy azért egyértelműbb lesz. Azért nem adom fel. Drukkolok a petémnek, hogy megérjen! :)
2011. máj. 29. 20:21
9/16 anonim válasza:
19:02-es vagyok
Előbb-utóbb meg fog érni a petéd, minden rendben lesz. Én is szedtem fog.gátlót régebben és eleinte voltak kavarok, de aztán magától helyrejött minden, mindig ért petém. Csak most történt azóta megint "baj", hogy félek, hogy ez már nem is tüsző, hanem ciszta lett belőle. :(( De nem értem mitől történt most ez velem, talán attól mert mostanában sokat idegeskedem.
10/16 A kérdező kommentje:
Drukkolok, hogy ne legyen cisztád! Fel a fejjel! Az én görbém meg cikkcakkosabb már nem is lehetne.
2011. máj. 30. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!