Február 12-én vagy 13-án kellett volna megjönnie, 14-én a tesztem pozitív lett. Bár halványan. 18-án teszteltem megint bár délután és más fajtával és ez negatív lett. Most akkor terhes vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak ciszta?
Tüneteim: mell feszülés néha,gyomor fájás, has szurkálás, fáradtság.
2008. febr. 19. 10:52
1/9 anonim válasza:
Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsőből, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövő héten keresd fel orvosodat.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást ez kellett nekem mert letörtem mint a bili füle.
2008. febr. 19. 11:11
3/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Még kicsit korán teszteltél, próbáld meg pár nap múlva. De írd ám meg mmi lett az eredmény. Drukkolunk!
4/9 anonim válasza:
Ne törj le, nagy a valószínűsége, hogy sikerült! Én is várom ám a fejleményekről a beszámolót! Az első hozzászólásomból kimaradt, hogy nagyon drukkolok! Remélem a következő pozitív lesz ismét. Egyébként azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!
5/9 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam a medilab teszt két csíkot mutatott halványan,2nap múlva a lázmérős jellegü meg csak egy csíkot. Nagyon elkeseredtem és 2nap mulva megjött a havim. Közben voltam nődokinál és kiderűlt hogy cisztáim vannak amik hcg hormont termelnek ezért lett pozitív a teszt.Jelenleg gyógyszert szedek amitől állítolag felszivódnak.
6/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de az is lehet,h baba volt,csak nem maradt meg.Sajnos ilyen korai szakaszban ez nagyon gyakran előfordul, és akkor pár napon belül meg is fog jönni.Azért tesztelj újra,hátha babás vagy.Drukkolok nagyon!
7/9 A kérdező kommentje:
sziasztok! ma reggel újra teszteltem és negatív lett.most már nem tudom mit tegyek lehet hogy tényleg ciszta?még mindig nem jött meg és úgy tűnik hogy nem is akar.
2008. febr. 20. 20:33
8/9 anonim válasza:
Szia!
Akkor szerintem jövő héten keresd fel az orvosodat. Ő ultrahanggal meg tudja nézni, hogy mi van odabent. Remélem egy kicsi babócát fog találni mégis! Drukkolok!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi megyek akkor orvoshoz
2008. febr. 21. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!