Kell szednem valami vitamint hogy ha babát szeretnék vagy valamit amitől termékenyebb leszek?
Semmit! Sok orvos már a terhességnél sem javasolja a vitaminok szedését, ha normálisan étkezik a kismama!
Ha baba jönni akar, jönni fog.
Szerintem pedig azért valami terhes vitamint nyugodtan szedhetsz, hogy feltöltődjön a szervezeted!Mert nagyon ki tudnak üríteni!!!Én Elevitet szedtem, de végig hánytam a terhességem.Az utolsó hónapban nem szedtem és akkor meg jól voltam.Úgy, hogy én azt nem ajánlom, igaz 54cm-el és 3450grammal szültem, de akkor is.Szoptatásnál már Béres Gravidát szedtem, és attól már semmi bajom nem lett.
De esetleg a nőgyógyászodat megkérdezhetnéd!
Egy alternatíva (figyelj rá, hogy két oldalas a leírás , alul kattintani kell a második, egyben befejező cikkoldalhoz) :
www.nana.hu/baba-mama/babavaras/szamold-ki-a-termekeny-napjaidat-a-jonas-modszerrel-24549.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!