Lombikprogramban vettetek már részt?
Figyelt kérdés
Nektek hányadik próbálkozásra jött össze a baba?2009. márc. 16. 10:32
1/6 anonim válasza:
Szia.Igen tavaly született meg a kisfiam most lesz egy éves.Hál istennek elsőre sikerült!!!
2/6 A kérdező kommentje:
Én már négyen vagyok túl,és az ötödik előtt hysteroscopiát javasoltak (méhtükrözést),mert 2-3 embrió került visszahelyezésre és nem tapadtak meg.
Mi a véleményed?
2009. márc. 17. 09:24
3/6 anonim válasza:
Szia.nekem méhtükrözést még lombik előtt csináltak,meg lapart is mert mióma,pco és elzáródásom is volt.Meg se tapad vagy lelöködik egy idő után?Mit mondanak az orvosok,hogy mitől lehet és ha megnézik akkor mitől lesz jobb.Valami gyógyszert, duphastont szedtél?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Utrogestánt szedtem,és volt mikor progesteron szurival támogattuk volna az embriókat.Elsőre egy megtapadt,de nem teljesen,a másik 3 alkalommal meg sem tapadtak.Azért javasolják a méhtükrözést,hogy tiszta friss felületen jobban megtapadna legalább egy!Az embriók jók voltak szépen fejlődtek,3 naposan kaptam vissza mind a 10-et.
2009. márc. 19. 08:35
5/6 anonim válasza:
Látom tavaly márciusi a dátum. Mi újság?
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi jó!Augusztusban voltam méhtükrözésen,de nem találtak semmi elváltozást.Most volt január 29.-én az 5. beültetésem 3 nyolcsejtes embriót kaptam,de kiderült,hogy ez a beavatkozás sem volt sikeres.Tud valaki olyan orvost vagy intézményt,ahol végeznek refertilizációs műtétet?
(a petevezetékeket átjárhatóvá teszik)
2010. febr. 16. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!