Leesett a hőm. Attól még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 13:13
11/21 A kérdező kommentje:
Voltam. Closty-t írt, amit már 3 hónapja szedek,de sajnos eredmény az nincs. Azért vagyok elkenődve,mert már sokaknak segített ez a szer.
2011. máj. 27. 09:37
13/21 A kérdező kommentje:
Az ovu teszt szerint van. Volt tojásfehérjés folyásom is, és ovu görcseim is.
2011. máj. 27. 09:57
14/21 anonim válasza:
Az jó, de miért nem hőmérőzöl? Az ovuteszt nem 100-os! Élő példa a legjobb barátnőm. Pozikat mutatott a teszt, aztán kiderült,hogy nem volt repedés, csak a folyamat indult el!
Ha egy éve nem jön, akkor megér egy próbát!
15/21 A kérdező kommentje:
Van görbém. Becsatolom,megnéznéd?
2011. máj. 27. 10:06
17/21 anonim válasza:
szia, én 28 vagyok, nincs még abba, dolgozunk rajta (6 hónapja),de még nem jött össze :( azért írtam, hogy valószínű meg fog jönni, mert én is mérem a hőm, és ha így leesik, abból 1-2 nap múlva mensi lesz :( bár ne lenne...de a görbéd szép, azt mutatja van peteérésed is; szóval lehet csak várat magára még a baba...legalábbis magam ezzel vigasztalom, ha megjön :( nyugi, sikerülni fog! ++
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Remélem hamarosan beköszönt a gólya. Szorítok Neked is,hogy mielőbb +++!
2011. máj. 27. 10:18
20/21 anonim válasza:
Szerintem meg volt az ovud! És az jó!
Nyálkahártya vastagságot nézett már? Párod nem volt még dokinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!