Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hat nappal mensi elött mennyir...

Hat nappal mensi elött mennyire baj hogy most igy leesett a hőm lehetek még babás, lehetett már a beágyazodás?

Figyelt kérdés
[link] 37.4es kiugrásnál beteg voltam
2009. júl. 23. 09:51
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
6 nappal csak a t lemaradt
2009. júl. 23. 09:55
 2/16 anonim ***** válasza:

[link] hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után

A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.

2009. júl. 23. 10:03
 3/16 A kérdező kommentje:
a melleim is joval nagobbak és érzékenyek
2009. júl. 23. 10:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Sajnos akkor sem fogom azt írni, hogy mindenképpen babás vagy. Úgyis megírják neked majd mások.

Beágyazódás környékén még nincsenek terhességi hormonok a véredben, hogy terhességi tüneteket okozhassanak.

Menszi előtt nekem is nagyobbak és érzékenyebbek a melleim. Ha ez tuti terhességi tünet lenne, akkor minden hónapban babás lennék. Sajnálom.

2009. júl. 23. 10:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Hany naposak a ciklusaid?mert ahogy latom ez mar joval hosszabb,mint az elozo..
2009. júl. 23. 10:53
 6/16 A kérdező kommentje:
35 naposak
2009. júl. 23. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:
jahj bocsi felreneztem...de a kerdes all tovabbra is:)
2009. júl. 23. 10:54
 8/16 A kérdező kommentje:
elözö is ugyanennyi volt
2009. júl. 23. 10:54
 9/16 A kérdező kommentje:
szurkál a hasam kicsit
2009. júl. 23. 10:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Nezd...ha baba van,akkor a beagyazodas mar megtortenhetett.. a hod pedig meg az alaphod felett van,szoval nem baj ez a 2 tized fok eses... (az enyem is tiszta cikk-cakk most,nem tudom mitol) tudom,hogy nehez,de muszaj kivarnod a menszi napjat es akkor tesztelni,de ha meg biztosabbra szeretnel menni,akkor a )remelhetoleg elmaradt) menszi utan 2-3 nappal...
2009. júl. 23. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!