Lombikosok? Hány fajta gyógyszert, illetve szurit írnak fel?
Szia!
Változó.
Nekem short protokollom volt, ezen belül is változó, orvos válogatja.
Először kb. 34 szem fogamzásgátló (Marvelon)
Aztán mensi után Suprefact, Gonal (injekciók) több napig, majd pár szem Klion hüvelytabletta.
Ovitrelle tüszőrepesztő
leszívás után Duphaston tabletta, ET után Duphaston mellé Crinone hüvelygél
Nekem long protokol volt kétszer is. Fogamzásgátlót nem kellett szednem.
Decapeptyl, Gonal-F, merional, ovitrelle. A leszívás után volt valami antibiotikum meg egy másik fajta tabletta és utrogestan is.
Szia!
Fogamzásgátlót azért írnak fel, hogy kiüssék a saját hormonháztartást, nehogy bekavarjon. Így csak pontosan az és annyi hormon hat a szervezetben, amennyit szúrni kell.
Fogamzásgátló a short protokoll része. Leállítják a peteértést, utána a szurikkal megindítják, elvileg így nagyobb az esély.
Klion: meg sztem megelőzésképpen, meg nehogy felvigyenek majd valami fertőzést, mikor beültetik az embriókat.
50 ezertől 250 ezerig terjedhet kb.. A petefészkeid ahogy reagálnak, az alapján növelik ill. csökkentik az adagot.
Fogamzásgátló nélkül is le tudják állítani a saját hormontermelésedet. Erre való a Gonapeptyl, ha már a mensi előtt kb 1 héttel szúrnod kell magad. GnRh agonista analóg, azaz, elhiteti az agyalapi mirigyeddel, hogy nem kell már hormontermelésre utasítást adnia, mert már elegendő ami van, miközben pedig nincs is. Csak az a hormon lesz a szervezetedben, amit "belősz" magadnak.
A lényeg, rengeteg módon lehet stimulálni. Az orvosok megpróbálnak testhezálló stimulációt csinálni mindenkinél, meg persze minden dokinak megvan a kedvenc módszere. Az is lehet, ha az első nem sikerül, akkor a következő teljesen más lesz, mert úgy látja majd a doki indokoltnak.
Sok sikert, és kitartást.
16+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!