Teherbeesni tényleg nagyon nehéz?
Hát ezt így nem lehet kijelenteni!:) Van, akinek nehéz, van akinek nem! Hogy mitől függ? Ki tudja! Sok egészséges embernél is előfordul,hogy csak egy év alatt jön össze!
Nekünk elsőre sikerült. De pl. velem egy idős barátnőmék két éve próbálkoznak!
Egyébként én nem szeretem használni az érdemes és a szeretkezni szót. Szeretkezni mindig érdemes. Szerintem az a legjobb,ha 2-3 naponta van összebújás!
10 hkm
Olyan hogy tuti hogy sikerül vagy tuti hogy nem sikerül olyan nincs.
A megtermékenyülésre egy periodus alatt 1 nap van esély, habár benned a spermium 2-3 napot is él, így tényleg max 2-3 nap az esély. Na de azt sem tudjuk mikor van az esély. szerintem a nö is jobban kívánja a sexet a peteérés elött, így talán ezért egyszerübb teherbe esni és osk embernek elsöre sikerül.
Nekünk elsőre összejött szerencsére.
Peteérés előtt voltunk együtt kb. 2 naponta, és így egyből megfogant a kislányunk.
Szerintem olyan nincs, hogy tuti megfogan vagy tuti nem fogan meg. Nincs garancia.
Ha szeretnétek babát, akkor érdemes gyakran együtt lenni, főleg a ciklusod közepén.
Ha nem szeretnétek, akkor pedig védekezés. Bár az sem tuti. :)
A fiatalok legtöbbször nem gondolnak a védekezésre, és így lesz belőle baba, de persze védekezés mellett is lehetséges mindez. Sőt, ehhez fiatalnak sem kell lenni.
Én 27 évesen vállaltam az első babámat, és nagyon örülök, hogy egyből sikerült. Én féltem attól, hogy sokat kell majd várni rá, de úgy tűnik párom és én is egészségesek vagyunk, és ami legfontosabb, hogy "illik egymáshoz a szervezetünk". Ezt úgy értem, hogy sokszor az a gond, hogy hiába egészséges a pár, mégsem jön össze a baba, mert valahogy a két szervezet nem fér össze.
Nekünk egyből összejött, kétszer, ugyanabban az időpontban két év eltéréssel. Lehet pont eltaláltuk azt az egy napot.
Viszont ami érdekes, mikor még nem terveztük a babát, kétszer illetve háromszor is kilyukadt a gumi, a párom oda volt és mondtam neki,nyugi ebből nem lesz baba és nem is lett. Viszont mikor úgy álltunk neki babát szeretnénk egyből összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!