Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesni tényleg nagyon nehéz?

Teherbeesni tényleg nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
Kinek sikerült elsöre? Sokáig kell probálkozni? A fiatal lányanyák hogyan estek teherbe? Nem védekeztek? Mikor érdemes szeretkezni, hogy sikerüljön, és mikor van az, amikor tuti nem sikerül? Személyes tapasztalatokat várok!
2011. máj. 26. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Hát ezt így nem lehet kijelenteni!:) Van, akinek nehéz, van akinek nem! Hogy mitől függ? Ki tudja! Sok egészséges embernél is előfordul,hogy csak egy év alatt jön össze!

Nekünk elsőre sikerült. De pl. velem egy idős barátnőmék két éve próbálkoznak!

Egyébként én nem szeretem használni az érdemes és a szeretkezni szót. Szeretkezni mindig érdemes. Szerintem az a legjobb,ha 2-3 naponta van összebújás!

10 hkm

2011. máj. 26. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Olyan hogy tuti hogy sikerül vagy tuti hogy nem sikerül olyan nincs.

A megtermékenyülésre egy periodus alatt 1 nap van esély, habár benned a spermium 2-3 napot is él, így tényleg max 2-3 nap az esély. Na de azt sem tudjuk mikor van az esély. szerintem a nö is jobban kívánja a sexet a peteérés elött, így talán ezért egyszerübb teherbe esni és osk embernek elsöre sikerül.

2011. máj. 26. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk elsőre összejött szerencsére.

Peteérés előtt voltunk együtt kb. 2 naponta, és így egyből megfogant a kislányunk.

Szerintem olyan nincs, hogy tuti megfogan vagy tuti nem fogan meg. Nincs garancia.

Ha szeretnétek babát, akkor érdemes gyakran együtt lenni, főleg a ciklusod közepén.

Ha nem szeretnétek, akkor pedig védekezés. Bár az sem tuti. :)

A fiatalok legtöbbször nem gondolnak a védekezésre, és így lesz belőle baba, de persze védekezés mellett is lehetséges mindez. Sőt, ehhez fiatalnak sem kell lenni.

Én 27 évesen vállaltam az első babámat, és nagyon örülök, hogy egyből sikerült. Én féltem attól, hogy sokat kell majd várni rá, de úgy tűnik párom és én is egészségesek vagyunk, és ami legfontosabb, hogy "illik egymáshoz a szervezetünk". Ezt úgy értem, hogy sokszor az a gond, hogy hiába egészséges a pár, mégsem jön össze a baba, mert valahogy a két szervezet nem fér össze.

2011. máj. 26. 09:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nagyon örülök azoknak, akinek összejött a baby! Én még nem tervezek babát, de jobb elöre gondolkodni!
2011. máj. 26. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egyből összejött, kétszer, ugyanabban az időpontban két év eltéréssel. Lehet pont eltaláltuk azt az egy napot.

Viszont ami érdekes, mikor még nem terveztük a babát, kétszer illetve háromszor is kilyukadt a gumi, a párom oda volt és mondtam neki,nyugi ebből nem lesz baba és nem is lett. Viszont mikor úgy álltunk neki babát szeretnénk egyből összejött.

2011. máj. 26. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon könnyen ment, a lányom elsőre sikerült, és sokaknak szintén, vagy rövid időn belül. Viszont később kialakult egy kis hormongondom, aminek következtében a terhesség megtartása nem ment, pedig minden alkalommal teherbe estem. Nincs recept. Érdemes egészségesen élni, túlsúlytól megszabadulni, nem görcsölni, ovuláció környékén szeretkezni.
2011. máj. 26. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok, 15,5 éves koromtól szedtem fogamzásgátlókat (eleinte csak azért, hogy rendberakja a menstruációmat, a nőgyógyászom javasolta, akkor még nem éltem nemi életet), de nem bírta a szervezetem. 16 évesen összejöttem a barátommal, és az utóbbi 5 hónapban óvszerrel védekeztünk mert a fogamzásgátlót ugye nem tudtam szedni. Óvszerre váltás után nagyjából a 2. ovumkor teherbe estem, és nem vettem észre mert nem voltak tüneteim, valamint első hónapban még menstruáltam is mellette, csak a következőnél maradt ki, akkor pozitívat teszteltem, a nőgyógyász megállapította hogy 8 hetes terhes voltam. Sajnos nem tarthattuk meg, a körülmények nem olyanok voltak..... :(
2011. máj. 26. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, véletlen elküldtem hamarabb, még írni szerettem volna, hogy annyi rosszat hallok, hogy pároknak nagyon neheten sikerül összehozni egy babát, mi pedig védekezés mellett ennyire hamar így jártunk és ez nagyon fáj. És mielőtt vádolnátok, az óvszert rendszeresen használtuk nem alkalmaztunk megszakítást, stb. Ezért is álltunk értetlenül a dolog előtt. Ezekszerint én/mi nagyon termékenyek vagyunk, ami pár év múlva jól fog jönni, de most nem kellett volna még megmutatkoznia... :(
2011. máj. 26. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk nem sikerült spontán (férjemnek túl kevés a spermája), lombikprogrammal sikerült végül,így született a gyönyörű kislányunk. Most már nem görcsölünk annyit, reméljük a kistesó spontán sikerül
2011. máj. 27. 20:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Tehát egyéntöl függ minden! Nagyon sajnálom hogy el kellett vetetni a babát, de érzem rajtad hogy nagyon felelösség teljes vagy, és éretten kezeled a dolgot. Köszönöm hogy megosztottátok velem a tapasztalaitokat!
2011. máj. 28. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!