A babavárásnál, tervezett babánál miben vegye ki részét párunk/férjünk?
Mivel apai ösztön nincs, és később alakul ki a kötődésük a babához, nem várható el tőlük semmi extra.
Jön az majd magától (ha jön)
Szerintem ne neheztelj rá, ha lazán fogja fel a dolgot. A férjem engem mindig leszúrt, hogy ne mindig ezzel foglalkozzak, mert csak stresszelem magam, és nem fog összejönni.
Szerintem mi, nők, hajlamosak vagyunk túltervezni ezt a gyerek-dolgot, legalábbis én ezt tapasztaltam magamon. Én is katasztrófaként éltem meg, ha nem jött össze a szex a kritikus napokon, és utána mindenféle csúnya dolgot vágtam a fejéhez (még most is úgy szégyellem magam miatta).
Addig fogd fel te is lazán, amíg teheted, mert mikor beszáll a nőgyógyász is, és elkezdődik a gyerekgyártás, na akkor stresszel csak igazán az ember lánya, legalábbis nálam így volt, már a második Closti-s hónapban öltük egymást, ill. én őt. Borzasztó volt...
Utolsó válaszolónak! Azon kívül, hogy "megnyugtattál", kicsit megmosolyogtattál, nagyon jól látod a helyzetet. És köszönöm minden válaszolónak a véleményét/esetleírását :-). Jó, hogy nem vagyok egyedül... :-)
Megbocsátok neki, mert azért hát szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!