Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bejelentkeztünk a bp-i Kaáliba...

Bejelentkeztünk a bp-i Kaáliba, augusztusra kaptunk időpontot az első kozultációra. A doki azt mondta, hogy januárban kezdik a kivizsgálást és áprilisban lenne a lombik. Másnak is majdnem egy évet kellett várnia erre?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon soknak tűnik. Azt mondta, ha pénz nem számít, akkor esetleg novemberben is lehetne...Mennyibe kerülne, ha "nem számítana a pénz"? Már 2.5 éve szeretnénk gyereket, rengeteget költöttünk már arra, hogy még mindig nincs. :(
2011. máj. 25. 08:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi már úgy mentünk, hogy tudtuk, hogy a páromnál van gond, ezért engem előtte nem is nagyon vizsgáltak.

Telefonon jelentkeztünk be, kb egy hónap múlva mentünk (bár mostanában jelentkeztek be ismerőseim, és mintha rövidült volna ez az idő).

Az első konzultáción megnézték a leleteinket, amik lényegében a párom leletei voltak.

Van amit elfogadnak, de általában szeretik ők is elvégeztetni újra a leglényegesebb vizsgálatokat.

Mivel ciklusom kb 10 napján voltam, ezért csak a következő ciklusban kezdték el a kivizsgálást. Nekem ciklusom 3., 21. 24. napján (ha jól emlékszem) volt vérvétel, plusz egy teljes vérkép, ekg, terheléses cukorvizsgálat IR kizárására, és egy nőgyógyászati vizsi uh-val. Páromnak csináltak ott is egy spermavizsgálatot, mert ők valahogy több dolgot néznek, mint máshol.

Következő ciklusban volt egy hsg-m, majd utána 2 nappal újabb konzultáció az eredmények tudatában, ahol közölték, hogy határon van a spermiumszám, így 5 napot kaptunk eldönteni, hogy kezdjük-e rögtön a lombikot, vagy következő ciklustól inszemezünk.

A lombikot választottuk. Most már van egy 15 és fél hónapos gyönyörű kislányom.

Neked is hasonlókat kívánok!

Ha tudok még segíteni, nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre.

2011. máj. 31. 12:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi szépen, nagyon sokat segítettél! Azt hiszem fel is hívom őket...végül is mit veszthetek:) Ha esetleg esedékes lesz, lehet, hogy kérdezek még tőled pár dolgot, nekem minden új a lombik terén...Sok boldogságot Nektek a picurival! :)
2011. jún. 1. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam privit, így meglesz a mail címem.

Ha bármiben tudok segíteni írj nyugodtan!

2011. jún. 1. 14:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi! :) Én is írtam neked:)
2011. jún. 2. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!