Bejelentkeztünk a bp-i Kaáliba, augusztusra kaptunk időpontot az első kozultációra. A doki azt mondta, hogy januárban kezdik a kivizsgálást és áprilisban lenne a lombik. Másnak is majdnem egy évet kellett várnia erre?
Szia!
Mi már úgy mentünk, hogy tudtuk, hogy a páromnál van gond, ezért engem előtte nem is nagyon vizsgáltak.
Telefonon jelentkeztünk be, kb egy hónap múlva mentünk (bár mostanában jelentkeztek be ismerőseim, és mintha rövidült volna ez az idő).
Az első konzultáción megnézték a leleteinket, amik lényegében a párom leletei voltak.
Van amit elfogadnak, de általában szeretik ők is elvégeztetni újra a leglényegesebb vizsgálatokat.
Mivel ciklusom kb 10 napján voltam, ezért csak a következő ciklusban kezdték el a kivizsgálást. Nekem ciklusom 3., 21. 24. napján (ha jól emlékszem) volt vérvétel, plusz egy teljes vérkép, ekg, terheléses cukorvizsgálat IR kizárására, és egy nőgyógyászati vizsi uh-val. Páromnak csináltak ott is egy spermavizsgálatot, mert ők valahogy több dolgot néznek, mint máshol.
Következő ciklusban volt egy hsg-m, majd utána 2 nappal újabb konzultáció az eredmények tudatában, ahol közölték, hogy határon van a spermiumszám, így 5 napot kaptunk eldönteni, hogy kezdjük-e rögtön a lombikot, vagy következő ciklustól inszemezünk.
A lombikot választottuk. Most már van egy 15 és fél hónapos gyönyörű kislányom.
Neked is hasonlókat kívánok!
Ha tudok még segíteni, nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre.
Szia!
Írtam privit, így meglesz a mail címem.
Ha bármiben tudok segíteni írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!